Alle tiders mat

Nye Gilde og Prior-produkter i butikkene:

(Oslo, 10.02.15) Februar er halvveis, og det er igjen tid for spennende nyheter for matglade nordmenn i alle aldre og med ulike behov. Nortura lanserer en rekke velsmakende nyheter; kun med garantert norske kjøttråvarer og norske egg.

Noen presenteres her:

For deg i tidsklemma: Gilde rå kjøttboller, med salt og pepper eller med italienske urter bør være midt i blinken. Du slipper kliss og søl med å trille dem for hånd, de ferdig-trillede kjøttbollene brunes enkelt i varm panne, i litt godt smør eller olje. Vips, så har du delikatesser i vinterens varme suppe eller i pasta-sausen.

For den ressursbevisste: Gilde super-rask kjøttdeig gir deg muligheten til å tine akkurat så mye som du trenger, og maten er ferdigstekt på få minutter! Kjøttdeigen er nemlig kvernet i strimler, noe som gjør at du lett løsner rett mengde fra pakka i fryseren, og sparer resten til senere. Ingen grunn til å kaste mat her!

For den trendy: Du har kanskje spist det ute på gastropub eller diner allerede? Pulled pork eller pulled turkey. Nå kan du kjøpe Gilde Pulled Pork og Prior Pulled Turkey i butikken, og by på ute-maten hjemme! Egne sauser følger med i pakken, så det er bare å supplere med burgerbrød eller tortilla-wraps og grønt tilbehør.

For den tradisjonsbevisste: Ekte, heilnorske sveler med smør og sukker, rømme og syltetøy eller brunost. Vi er mange som har nytt ei svele til kaffen på fergeturen. Nå kommer Prior sveler i butikk, laget etter autentisk oppskrift! Rikelig med ferske, norske egg i røra; spis én, spar resten i fryseren. Med Prior Sveler har du alltid noe godt på lur.

For de unge, av alder og sinn: Prior digg kylling-pops! Små kuler med mildt kyllingkjøtt, omsluttet av sprø panering. Morsomt og enkelt å tilberede, artig å servere med grønnsak-snacks og dipp. Digg inn!

Gilde super-rask kjøttdeig

Forebygg matsvinn; ta ut bare det du trenger av kjøttdeigen her og nå!
Forebygg matsvinn; ta ut bare det du trenger av kjøttdeigen her og nå!