Food-traktoren i årets store pølsekampanje

(Sist endret 25.04.18) Takk for engasjement og interesse for pølsekampanjen Pimp opp pølsa så langt! Vi gleder oss til å gjennomføre denne kampanjen sammen med dere!

Som dere kanskje husker fra tidligere informasjon så skal Gilde-pølsene i kampanjens andre fase ut på tur med en ekte food-traktor. Denne delen av kampanjen varer fra uke 17 - 25 og i denne perioden skal en traktor med en pølsevogn kjøre rundt i Norge, og dele ut våre forskjellige grillpølser med de ti beste tilbehørsoppskriftene fra forbrukerkonkurransen.

Food-traktoren

Underveis skal vi kommunisere med forbruker for å fortelle hvor Foodtraktoren befinner seg og hvor den er på vei. På den måten håper vi å få spredt masse pølseglede landet rundt og samtidig vist hvor stolte vi er av å representere den norske bonden.

Food-traktoren skal besøke stedene i tabellen under og datoene for når vi er hvor, kan dere også se. Vi vi tar sikte på å stå på steder der vi kan nå mange mennesker, og det er gjort noen justeringer i kjøreplanen siden sist. Vi er på alle stedene fra kl. 12.00 - 18.00. Vi gjør oppmerksom på at det fortsatt kan komme endringer (se også på Gilde).

Dato By Sted
23. apr Oslo Meny CC-Vest - senter
25. apr Oslo Rema Lamberseter 
26. apr Kongsvinger Meny kongsvinger - Kongssenteret
27. apr Hamar Meny Hamar - Maxi senter
28. apr Lillehammer Mega Lillehammer
3. mai Røros Mega Røros
4. mai Trondheim Obs City Syd
5. mai Trondheim Obs Lade
8. mai Molde Molde storsenter
9. mai Ålesund Moa senter
14. mai Bergen Obs Lagunen
15. mai Bergen Obs Horisont
23. mai Haugesund Obs Haugesund
24. mai Egersund Rema Egersund 
25. mai Kristiansand Kiwi sørlandssenteret
26. mai Kristiansand Meny Grim
30. mai Arendal Obs Arendal
31. mai Arendal Obs Arendal
1. jun Grimstad Meny Grimstad
2. jun Grimstad Rema Grøm
6. jun DNT Spikersuppa Spikersuppa
7. jun DNT Spikersuppa Spikersuppa
8. jun Skien Meny Saga Skien
9. jun Porsgrunn Meny Telemarksporten
10. jun DNT Spikersuppa Spikersuppa
15. jun Tønsberg Jernbanen
16. jun Sandefjord Hvaltorget senter 
17. jun Holmestrand Holmestrand Kulturfestival 
19. jun Fredrikstad I gågaten
20. jun Hvaler Kiwi Hvaler
22. jun Oslo Coop Mega Storo
23. jun Oslo Meny Helgerudhallen  


Vi ønsker gjerne at dere, eierne våre, skal være med og bidra der dere har lyst. Vi ønsker derfor å invitere dere til å hjelpe oss med å kjøre traktoren et lite stykke – fra rett utenfor sentrum og inn til stedet vi skal stå og være der sammen med oss i noen timer mens vi deler ut pølser og tilbehør. For de som har lyst til å bidra men ikke kjører traktor, er det selvfølgelig også en mulighet å være med og delta der food-traktoren skal stå, eller å bare komme innom og spise pølser og kose seg. Bare gi beskjed om du ønsker å være med og hvor, og hvorvidt du ønsker å stille med traktor eller ikke, de siste stedene jobber vi med å få på plass nå.

Vi ønsker helst at de som har lyst til å kjøre traktor stiller med egen traktor dersom de har mulighet til det. Vi ser for oss at John Deere traktorer 6 - serie 2014 modell eller nyere eller 5 - serie 2016 modell eller nyere kan passe mht. størrelsen på vognen. Vi har et samarbeid med Felleskjøpet og kan se på muligheten for en demotraktor som hentes på det nærmeste av Felleskjøpets utsalgssteder, dersom noen ønsker å kjøre traktor men ikke kan stille med traktor selv.

Kontakt om du ønsker å bidra
Ta kontakt med Sabina Sahitovic Kleveland på e-post sabina.sahitovic@nortura.no for å melde din interesse. Gi beskjed om du ønsker å være med og hvor, og hvorvidt du ønsker å stille med traktor eller ikke.

Vel møtt til årets store pølsefest!
 

Årets store pølsekampanje - Pimp opp pølsa!

 

Pimp opp pølsa!