Søk:

Verktøylinje

Inviterer til julekveld i restaurantcontainer

(Oslo, 05.11.14) I ukene før jul skal en restaurantcontainer reise fra sted til sted i Norge. Målet er å gi ti mennesker på hvert sted en julemiddag helt utenom det vanlige.

Hvem synes du fortjener en pause i adventstiden? Nå kan du nominere dine kandidater til et gratis julebord for ti personer i Gildes mobile restaurant. 

Spennende matopplevelse
– Vi ønsker å bidra til matopplevelser litt ut over det vanlige. Det er mange som står på for å hjelpe andre mennesker hele året. Det kan være en bestefar som har laget julemiddag til sine kjære i alle år, eller det kan være fotballtreneren som står på hver eneste helg for unge, håpefulle fotballspirer, sier Anita Fallan, markedssjef for Gilde i Nortura. Hun legger til at Gilde ønsker å gjøre noe som betyr noe for folk i julen, og gjøre stas på alle hverdagsheltene der ute.

Ti steder og ti julemiddager
I en 2,4 meter bred og 12,1 meter lang container skal hele ti julemiddager serveres i ti forskjellige byer og steder i tiden frem mot jul. Containeren er designet som en julerestaurant for Gilde, og med egen kokk og profesjonell servitør skal restauranten reise rundt i Norge for å servere julemiddag til mennesker som fortjener å bli satt ekstra pris på.

– Vi ønsker at ildsjelene skal få seg en frikveld og komme til dekket bord. Dette er en topp moderne restaurant som vil vekke oppsikt, sier Fallan.

Containeren skal fraktes med lastebil fra sted til sted, og kan bli plassert i en privat hage eller på et torg, det er det opp til den som nominerer sin hverdagshelt å bestemme.

Nominere din egen kandidat
Det er nedsatt en jury som vurderer alle forslagene til kandidater og hvem som helst  kan nominere den man mener fortjener et julegilde. Påmeldingen skjer på eget skjema på konkurransesiden til gilde.no, www.gilde.no/julegilde. Det er lov å melde på seg selv eller andre og hvorfor kandidaten bør vinne, og hvor man ønsker premien at skal plasseres.