Nyheter fra Gilde og Prior

(27.04.18) Nå fylles butikkene opp med sesongens grillmat og nye produkter.

Grillsommer

​Vår- og sommersesongen er en viktig salgsperiode for Nortura. Våre produkter hører med til både grillmiddager, sommerfester, avslutninger, konfirmasjoner og selvsagt til nasjonaldagen. ​

Godt til grillen
En smakfull grillnyhet denne sesongen er Gilde tynnskåret grillnakke. Kjøttet er raskt å tilberede og blir saftig og godt – perfekt i hamburgerbrød med coleslaw eller ved siden av en frisk salat.

En annen nyhet er at biffer og fileter kommer i nye, delikate og praktiske loinpakninger. I tillegg relanseres Gilde løkgrill, nå med ost.

Gilde Chilidog hos Rema Gilde Løkgrill med ost Gilde Svinenakke BBQ
Gilde Fårefilet Gilde Ytrefilet storfe Gilde Indrefilet svin

Sesong for spekemat
Sesongen vi går inn i er også en populær tid for spekemat. Nortura lanserer to nye spekeskinker. Gilde familiens spekeskinke er et nytt produkt av tynne, milde og renskårede skiver av spekeskinke. Skinken er lett å bite over og passer perfekt for hele familien og til flere anledninger.

I tillegg kommer nyheten Gilde fjellskinke i butikkene – en myk og mør fjellskinke fra Tynset.

Lett å spise sunt med Prior
Når temperaturen stiger er det mange som ønsker seg litt lettere mat. Prior gjør det lett å spise sunt og nå lanseres Prior Ostepanett med nøkkelhull - perfekt til hverdagsmiddagen.

Samtidig relanseres Prior boller og karbonader med nytt og fristende design for å synes bedre i butikkhyllene.

Lett å spise sunt med Prior

Butikkenes egne grillkonsepter
Gilde og Prior er også i år med i dagligvarekjedenes egne grillkonsepter. Det blir gjensyn av populære produkter fra tidligere år, i tillegg til flere nyheter. Blant annet lanserer Norgesgruppen et nytt amerikansk grillkonsept med skikkelige BBQ-produkter, i tillegg til både pannekaker og pålegg fra Gilde og Prior.

– Følg med i butikkhyllene!