Søk:

Verktøylinje

Årsmøtet i Nortura

Svebestad gjenvalgt på årsmøtet

(Lillestrøm, 10.04.14) Sveinung Svebestad ble igjen gjenvalgt som styreleder i Nortura på årsmøtet på Lillestrøm torsdag 10. april. Kari Redse Håskjold ble gjenvalgt som nestleder.

Lars Petter Bartnes ble gjenvalgt som styremedlem sammen med Redse Håskjold, begge for 2 år. Ny inn i konsernstyret er Inger Lise Aarrestad Rettedal fra Rennesøy i Rogaland, valgt for 2 år. Aarrestad Rettedal erstatter Jofrid Torland Mjåtveit i konsernstyret.

Kjersti Hoff ble også gjenvalgt i konsernstyret for 2 år mot valgkommiteens forslag på Oddveig Gikling-Bjørnå fra Sunndal.

Når det gjelder varamedlemmer til styret ble det en rokkering på rekkefølgen på bakgrunn av at Oddveig Gikling-Bjørnå ikke ble valgt inn i styret. Gikling-Bjørnå ble valgt som 1.vara, Paul Sindre Vedeld som 2.vara, Beate Menes Didriksen som 3.vara og Olav Røysland som 4.vara. Valgene av varamedlemmene var i tråd med den reviderte innstillingen til valgkomiteen.

Ny ordfører i Nortura ble Håvard Ringnes fra Ullensaker i Akershus, mens Roy Erik Hetland fra Vindafjord i Rogaland ble ny varaordfører.


Styret med ansattevalgte på årsmøtet på Lillestrøm
Foto: Håvard Simonsen