Søk:

Verktøylinje

Brann ved Nortura Bjerka tok strømmen – ingen skader på mennesker eller dyr

(31.01.14) Heldigvis er ingen skadd etter en brann i natt ved Nortura Bjerka. Men strømmen er delvis borte og anlegget er derfor ute av drift for øyeblikket.

Nortura Bjerka

Brannen ble oppdaget ca 22.30 torsdag kveld i en teknisk korridor, og umiddelbart varslet til politi og brannvesen. Brannen startet trolig i det elektriske anlegget, men årsaken må nå kartlegges nærmere. Hverken mennesker eller dyr ble skadet i brannen, og dyra er fraktet til Norturas naboanlegg i Malvik og Målselv. Ettersom strømmen er borte er anlegget ute av drift for øyeblikket.

– Vi har permittert våre medarbeidere ettersom vi ikke har strøm og ikke får være i anlegget akkurat nå. Dyrene har vi flyttet til våre naboanlegg i Malvik og Målselv, så det løser seg fint, sier fabrikksjef Roy Albertsen.

– Jeg er veldig glad for at ingen kom til skade, hverken mennesker eller dyr. Så får vi håpe at vi er i gang igjen om noen få dager. Det må politiet svare nærmere på, sier fabrikksjefen.

Om du har levering i helga eller straks over helga og inntransporten blir utsatt, vil du bli kontaktet av medlemssenteret.