Søk:

Verktøylinje

Familiedag på Jærmuseet

(28.05.14) Tillitsvalgte og ansatte på medlem Forus var på Jærmuseet på Nærbø torsdag 15. mai for å lage familiedag for Jær-bøndene.

Familiedag på JærmuseetAv: Ingvill Jørgensen, medlemssjef

Grillene var fylte med mye gode produkter fra kl. 18, flinke kretstillitsvalgte var eminente grillmestre. Det kom rundt 160 personer med smått og stort selv om dette var nest siste kvelden før det store 1814-jubileumet og nasjonaldagen, men det virka likevel som stressnivået var lavt og at alle hadde det koselig med mye god drøs og god mat!

Været spilte på lag, det var skikkelig regn på ettermiddagen, men så snart vi startet å grille, så lyste Jær-himmelen opp.

Dette virket å være et etterlengtet arrangement for området, vi fikk mange tilbakemeldinger på at det å kunne gjøre noe for hele familien på garden var veldig populært.  Og det kom flere ønsker om at dette måtte bli et årlig arrangement.

Det var laget til natursti-konkurranse og det var kjøring med hest og vogn for de minste. Vinnerne i konkurranse natursti ble: Mathias Håland, Thore Håland, Gabriel Håland, Geir Aanestad og Magnus Grødeland, 2. plass til Pauline Pollestad. Alle disse fikk premier med Nortura-logo på.

Vi ønsker vel møtt til andre arrangement utover året!

Familiedag på Jærmuseet Familiedag på Jærmuseet Familiedag på Jærmuseet


Alle foto: Olav Røysland (klikk på bildene for større format)