Søk:

Verktøylinje

Formidabel matglede på Matstreif

(18.09.14) Et stort mangfold av matglade mennesker tok nylig turen til den matmessen Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Her var det utallige smaksprøver og Nortura var selvsagt til stede.

Smaksprøver på Nortura sin standAv: Marit S. Hoven, informasjonssjef

Og de mange tusen besøkende gikk neppe sultne hjem, for det var en fantastisk etterspørsel etter de ulike delikatesser som Nortura og andre utstiller hadde å by på.

Sentralt i profileringen av produkter hos Nortura var Smaalenene kylling, Thulefjord-serien med nordnorske delikatesser og spekemat. Det ble solgt store mengder av det populære kjøttet fra saktevoksende kyllinger i Østfold, om lag 140 Gildebakker kylling ble solgt bare den første dagen!

Og smaksprøver på både Thulefjordseriens kjøttrull av lam og skinker fra Sogndal og Tynset var blant de produktprøvene som raskt ble snappet opp av matstreifere i alle aldre.

Kjøpelysten var heller ikke langt unna.

Blant gjestene som ikke ville holde gleden ved nye, gode smaker for seg selv var det en pjokk i tiårsalderen som ropte ut et høyt rungende «JA!» i det han han smakte Siliana salami for første gang. Slike jubelbrøl kan vi like!

– Salami og skinker er blant de produkter vi ønsker å profilere, slik at flere får øynene opp for god norsk spekemat. Mange lot seg begeistre og hamstret med seg varer hjem. Spesielt Æra-skinke ble populær, forteller Karine Sveli, som jobber med merkevarer i Nortura.

Matstreif ble gjennomført for 10. gang, og Nortura vil satse friskt på deltagelsen også neste år.

Fagsjef Pål Espung fra Nortura vare en av mange som stilte på vår stand på Matstreif, her skjæres smaksprøver av vår populære ÆRA-skinke.
Fagsjef Pål Espung fra Nortura vare en av mange som stilte på vår stand på Matstreif, her skjæres smaksprøver av vår populære ÆRA-skinke.
 

Spennende smaker...
Mange gode smaker...

Smaalenene kylling selges her!
 

Christine Bæk Frostman og Per Berg som har det meget travelt med å selge populære spekeskinker.
Christine Bæk Frostman og Per Berg har det meget travelt med å selge populære spekeskinker. 

 

Thulefjord-gjengen med fabrikksjef i Målselv Svein Inge Jakobsen i midten, sammen med Ole Karlsen, prosjektleder Thulefjord t.v. og Bernt Mikalsen, RU-leder Nord-Norge t.h.
Thulefjord-gjengen med fabrikksjef i Målselv Svein Inge Jakobsen i midten, sammen med Ole Karlsen, prosjektleder Thulefjord t.v. og Bernt Mikalsen, RU-leder Nord-Norge t.h.