Søk:

Verktøylinje

Gilde fårikål fikk terningkast seks!

(16.09.14) Fredag før helgen fikk Gildes ferske fårikålkjøtt av lam terningkast seks i VG, og ble kåret til best i test.

Midt i den travleste lammesesongen trillet sekseren inn for Gilde lammekjøtt av lam.

Juryen begrunnet sekseren slik: Flotte, kjøttrike stykker, med god variasjon i pakken. Mild og fin smak på kjøtt og bra med fett. Bogstykker og margbein setter ekstra god smak. Her er noe for hele familien!

Merkevaredirektør, Rolf Gjermund Fjeldheim er godt fornøyd med terningkastet.

– Vi er svært godt fornøyd med at vi leverer et kvalitetsprodukt. Her gjør fabrikken en strålende jobb med kapping og pakking av det ferske fårikålkjøttet – i tillegg til god innsats i hele verdikjeden. Vi har strenge krav til sortering og kapping og det skal være et godt blandingsforhold på stykningsdelene for best mulig smak. Lammene har også vært spesielt fine i år, mye på grunn av mye snø i fjellet, som har ført til at beitemarkene i fjellet har blitt spesielt frodige og dermed flotte.

Gilde frosne fårikålkjøtt av lam fikk dessverre terningkast to i samme test.

– Dette er skuffende. Det er beklagelig at smaken ikke holder mål. Vi har holdbarhetstester som viser at produktene skal holde samme kvalitet ut den holdbarhetstiden vi setter uten å få gammel og harsk smak, forteller Rolf Gjermund.