Søk:

Verktøylinje

Kjøttets tilstand 2014

(07.11.14) Kjøttets tilstand er en statusrapport over norsk kjøtt- og eggproduksjon. Årets rapport inneholder fagartikler om antibiotikaresistens i norsk husdyrproduksjon, dyrevelferd på slakterier, kjøkkenhygiene og salt i kjøttprodukter.

Kjøttets tilstand 2014Det totale kjøttforbruket er i 2013 på samme nivå som i 2008. Forbruket av fjørfekjøtt har økt på bekostning av rødt kjøtt. Særlig har forbruket av svinekjøtt gått merkbart ned de siste årene.

Statistikkdelen bygger på informasjon fra mange offentlige kilder i tillegg til tallgrunnlag fra Animalias egne fagsystemer. 

Sterk tillit til norske produkter
Tilliten til norsk kjøttbransje og norske kjøttprodukter har holdt seg stabilt høy over tid. Andelen som mener norske produkter er tryggere enn utenlandske produkter er høyere i 2014 enn i 2013.

Les hele rapporten på Animalia sin nettside

Kjøttets tilstand 2014 - flashbook

Ønsker du å få Kjøttets tilstand 2014 tilsendt, send en epost til animalia@animalia.no