Søk:

Verktøylinje

Nortura PROFF på SMAK 2014

(27.01.14) 4. - 7. februar arrangeres en av bransjens aller største messer, SMAK 2014. Nortura Proff har de siste månedene jobbet med å planlegge, konseptualisere og designe den største messeproduksjonen Nortura har hatt. Nå håper de mange møter opp for å få inspirasjon og faglig påfyll på standen på Lillestrøm.

Møtearena SMAK 2014

Da jobben med messestandkonseptet skulle starte, stilte folka i Nortura Proff seg et spørsmål; Hva har Nortura som ingen andre kan konkurrere med? Svaret? Våre inspirerende fagfolk.

– Vi toner derfor ned «matstasjon for forbipasserende»-tankegangen og legger opp til at dette skal være en møtearena der vi skal kunne dele vår kompetanse med- og inspirere våre kunder og samarbeidspartnere. Ønsket er å sementere inntrykket av at vi er i førersetet av hva gjelder innovasjon og faglig kompetanse i vår bransje. Derfor er standen vår designet som et fysisk svar på våre ambisjoner, sier designer i Nortura PROFF, Minh Dinh Tran.

Inspirerende seminarprogram
Det er satt sammen et variert seminarprogram med noe for alle innen matfaglig bransje, uavhengig av kundegruppe og stilling. Foredragsholderne er en god mix av egne kokker (som til daglig jobber som salgskonsulent eller kjedesjef), kjente kokker og ikke minst fagpersoner fra ulike deler av Nortura for å vise den faglige bredden i Nortura.

I tillegg til fagfolk fra egne rekker skal
– Arne Brimi stå sammen med Norturabonde/St. Kristina-produsent Sverre Lang-Ree,
– Jostein Medhus fra Det norske kokkelandslaget sammen med Norturabonde Brita Brun Løvstuen,
– fra Nortura på Løren kommer pølsemester Tom Skjekkeland og grillmester Steve Westerby,
– fra Nortura Gol kommer kjøttskjærer Erik Bøe.

– Vi inviterer også matfaglige elever og lærlinger siden vi ønsker å gjøre Nortura mer synlig overfor de kommende i bransjen, forteller Minh Dinh Tran.

Nortura Proff oppfordrer dem som er i nærheten av Oslo de dagene til å ta turen innom messen, og til å ta med kunder og samarbeidspartnere for å vise frem hva Nortura byr på.

Se mer info om messa på norturaproff.no, der er det også mulighet til å melde seg på og få tilsendt billett! Ellers er alle oppfordret til å komme innom, vi ønsker å møte medlemmene våre på SMAK! Besøk Nortura PROFF sin stand D03-36/37. 


SMAK-messen favner alt innenfor mat og drikke, dagligvare, utstyr, design og interiør, øl, vin og brennevin; hele verdikjeden fra råvare til sluttforbruker er tilstede. Per dags dato er det 335 utstillere fordelt på 15.158 kvm der Nortura-standene utgjør ca. 200kvm. Temaet for SMAK denne gangen er «Innovasjon i verdensklasse» hvor Nortura har vært delaktig i utformingen av messeprofilen til SMAK fra starten av. Salgsdirektør i Nortura PROFF, Petter Brinchmann, sitter i hovedkomiteen så Nortura er med andre ord godt representert. Det er forventet over 28.000 besøkende på årets messe.