Søk:

Verktøylinje

Skinkedestinasjonen Tynset sanker støtte

(09.05.14) Like før påske lanserte de ansatte på Nortura Tynset forslaget om at Tynset bør bli hele Norges skinkedestinasjon. Forslaget kom som en reaksjon på eksosskinkedebatten, og et ønske om å få fokus på lokale alternativer som Santa Kristina og Æra.

Geir Inge Høistad
- Det er åpenbart at mange synes det er en god ide å etablere Tynset som skinkebygda i Norge. At vi har fått flere fans enn Tynset kommune på Facebook i løpet av noen få uker sier sitt om potensialet, sier fabrikksjef Geir Inge Høistad.

Ordføreren på Tynset har gitt sin støtte, og tiltaket får også solid støtte på Facebook. Siden like før påske, har Skinkedestinasjonen Tynset fått flere likes enn Tynset kommune. I skrivende stund har siden 1399 likes, dobbelt så mange som kommunen. Svært mange er aktive med å kommentere, like og dele. Saken med å bygge skinkedestinasjonen Tynset var oppe i kommunestyret onsdag forrige uke, og tiltaket fikk støtte også der.

Det er planlagt flere tiltak og aktiviteter - følg gjerne gruppa Skinkedestinasjonen Tynset på Facebook www.facebook.com/skinkedestinasjonentynset