Søk:

Verktøylinje

Sørlandssamlingen var vellykket også i år

(14.01.14) 10. - 11. januar ble den 35. Sørlandssamlingen arrangert på Quality Hotell, Sørlandsparken i Kristiansand.

På selve Sørlandssamlingen, var deltagelsen på over 300 personer fra næringen, og det var 35 års jubileum – Sørlandssamlingen startet som en samling for svineprodusentene i Agder-fylkene, men har senere blitt utvidet til å gjelde alle produsenter. 

Gave til alle deltagere
Det ble i anledning jubileet gitt et håndkle i gave til deltagerne med Sørlandssamlingens logo på, gaven ble finansiert av prispenger som komiteen fikk i fjor for innsatsen, sammen med bidrag fra Nortura, Tine og FKRA.


Arild Grødum går over i pensjonistenes rekker, og blir her sammen med kona Liv-Anny Grødum (t.h.) takket for godt arbeid i mer enn en mannsalder av regionsjef Heidi Engeset. Liv-Anny var også ansatt i Nortura, i salg/markedsavdelingen inntil hun gikk av for kort tid siden.

Konserndirektør Råvare & Medlem i Nortura, Hans Thorn Wittussen hadde innlegg om markedsreguleringen og viktigheten av denne, i tillegg til hva som skjer under det nye politiske regimet.  Heidi Engeset hadde et innlegg om "Samvirkets betydning for bonden i framtida" på samlingen.