Søk:

Verktøylinje

Stor suksess for Nortura PROFF på SMAK 2014

(06.02.14) Denne uken gjennomføres Norges største fagmesse for aktører innen HoReCa, KBS, uteliv, dagligvare og storhusholdning. På stand nr. D03-36/37 finner man de mest entusiastiske og kunnskapsrike menneskene, der har nemlig Nortura PROFF sin 200 kvm store stand.

​Standen skiller seg klart ut på messeområdet, ikke kun på grunn av det helt spesielle designet på standen, men også på innholdet og det som skjer på standen. For det som er i fokus på akkurat denne standen er å formidle og dele kunnskap og kompetanse. Et imponerende seminarprogram er satt opp for samtlige dager denne uken. I tillegg til flinke fagfolk internt i PROFF bistår også navn som Arne Brimi, Jostein Medhus fra Det Norske Kokkelandslaget og Norturabonde, Santa Kristina produsent og styremedlem i Nortura, Sverre Lang-Ree.

- Vi fikk så mange positive tilbakemeldinger i går både fra fremmede folk, kjentfolk, kunder, samarbeidspartnere, konkurrenter, Nortura-folk. Vi er strålende fornøyd med den første dagen, og vi gleder oss til resten av uken, sier primus motor, designer og kaos-pilot, Minh Dinh Tran.

Det var fullt på samtlige seminar på PROFF sin stand på den første dagen. Birger Frimo åpnet seminarprogrammet med en vel gjennomført sesjon om nye koke- og steketeknikker. Da Arne Brimi og Sverre Lang Ree holdt sitt innlegg om Santa Kristina skinken, måtte folk til og med står på utsiden av standen for å få med seg seminaret.  Pølseekspert Tom Skjekkeland sitt seminar «En pølse i slaktetiden – fra grunnoppskrift til spennende smaker», skapte mye engasjement. Og flere viste stor interesse for pølsefaget.

- Et lite høydepunkt for meg var da det stod en dame ved hovedkjøkkenet vårt og spurte kokken om all denne fantastiske spekematen var spansk. Et minutt tidligere hadde Sverre Lang-Ree ankommet, og han stod tilfeldigvis ved siden av henne og overhørte hennes spørsmål. "Tvert i mot", svarte han og ga henne et flott foredrag om den fantastiske, norske spekematen. Det endret nok hennes syn på spekemat for alltid, forteller Minh Dinh Tran.

Les gjerne mer om messen her www.messe.no/Smak

Stand nr. D03-36/37 Nortura PROFF

Stand nr. D03-36/37 Nortura PROFF

Stand nr. D03-36/37 Nortura PROFF

Stand nr. D03-36/37 Nortura PROFF