Søk:

Verktøylinje

Ullevoldsæter ny konserndirektør

(Oslo, 11.04.14) Harald Ullevoldsæter (51) tiltrådte den 10. april som konserndirektør for Økonomi, Finans og IKT i Nortura SA.

Harald Ullevoldsæter ny konserndirektør
Harald Ullevoldsæter

Ullevoldsæter er siviløkonom fra BI, autorisert finansanalytiker og kommer fra stillingen som Direktør økonomi i Orkla ASA. Han har innehatt flere sentrale økonomistillinger i Orkla i 17 år, blant annet Økonomidirektør i Orkla Brands, Økonomidirektør i Orkla Brands Nordic, ass. dir. Merkevarer, ass. dir. Økonomisk Planlegging og analyse. Videre har han også 9 års erfaring som Finansanalytiker i DnB Markets.

Ullevoldsæter overtar stillingen etter Kai Linnes (60) som har sittet i samme stilling i 13 år. Linnes blir værende i selskapet, og vil arbeide med større konsernprosjekter med rapportering til Ullevoldsæter.

- Jeg er meget tilfreds med å ha Ullevoldsæter med i Norturas ledelse, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg. Han har allerede vært i konsernet en tid for å bli introdusert til sitt nye ansvarsområde. Gjennom samarbeid med Linnes sikrer vi også kontinuitet og god videreutvikling av den forretningsorienterte økonomifunksjonen, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg.