Fantastisk jubileumsfeiring på Bjerka

(04.09.18) I mai var det 10 år siden fabrikken på Bjerka startet opp. I forbindelse med jubileet ble ansatte og Nortura-medlemmer invitert til åpen dag sist torsdag og fredag, og jubileumsfest fredag kveld.

– Nå er vi i gang igjen med en ny driftsuke på Bjerka etter en hektisk men "troillskøy" uke der vi har feiret oss selv og avsluttet med en stor fest for ansatte og eiere, sier fabrikksjef Roger Nyland. 

Vi var over 250 påmeldte til festen, og det er fantastisk å se hvordan alle har stilt opp for å gjøre dette til en flott markering. – Det vil nok ta noe tid å fordøye alt, og man skulle ønske at man hadde litt bedre tid under disse dagene til å få snakket med flere av de engasjerte eierne våre, sier Nyland. 

MedlemsbutikkÅpnet medlemsbutikk
Vi hadde også gleden av å kunne åpne ny medlemsbutikk på Bjerka for medlemmer og ansatte, butikken blir åpen tirsdag og torsdag fra kl. 12.00-16.30. Her er du velkommen til å handle – husk kun kort som betalingsmiddel.

Mange gode tilbakemeldinger
– Det virker som om at de aller fleste er veldig godt fornøyde med feiringa. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger som tilsier det, sier en stolt fabrikksjef.

På åpen dag var det grilling og servering av grillmat samt omvisning på fabrikken. Fredag var det i tillegg utstillingsstander ved den nye medlemsbutikken med bl.a. Nortura, Felleskjøpet, Norsvin, Sau og Geit, TYR, Bondelaget og Bonde- og Småbrukarlaget. 

Det var også arrangert et åpent dialogmøte på kantina der nestleder i AU Nord-Norge, Endre Østbø, fabrikksjef Roger Nyland, tilførselsleder Arne Flatmo og styremedlem Merethe Sund deltok.

Tusen takk til alle som bidro – både ansatte og eiere – for at dette ble en flott og vellykket feiring.

Grilling på åpen dag

Eget husband på festen
Eget "husband" på festen

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)

Nortura Medlemssenter: 
Postboks 70, 2360 Rudshøgda
Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01
Kontakt oss
Personvern
Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes