Her finner du Nortura sine medlemsbutikker

(10.09.18) I løpet av de siste årene har Nortura åpnet en rekke medlemsbutikker. Siste tilskudd på stammen er medlemsbutikken på Bjerka som åpnet i forbindelse med 10-årsjubileumet til fabrikken forrige uke.

Medlemsbutikken på Nortura Malvik

Medlemsbutikkene og fabrikkutsalgene til Nortura gir en unik mulighet til å få solgt overskuddsvarer, eller varer som begynner å nærme seg utgått dato til reduserte priser. Vareutvalget i butikkene varierer etter tilgjengelig sortiment, i tillegg er det ofte et utvalg av tilbudsvarer til reduserte priser.

Medlemsbutikkene gir også mulighet for folk å kunne bestille opp varer fra Gilde og Prior som nærbutikken av en eller annen grunn ikke har eller tar inn.

- Vi får gode tilbakemeldinger fra kundene. Mange kjenner til oss, men ikke alle, sier Gry Mette Øie fra medlemsbutikken på Malvik.

Derfor har de, i likhet med flere andre medlemsbutikker, en egen Facebook-gruppe hvor de informerer om varer og gode tilbud. På Forus anslår Jim Bjarne Kartevoll i medlemsbutikken at de har mellom 80 og 200 personer innom daglig.

- Vi får gode tilbakemeldinger fra kundene. Mange setter pris på dette tilbudet, og noen sier til og med at det at vi har en god medlemsbutikk er en medvirkende årsak til at de leverer til oss. Vi er heldig med beliggenheten, så det er mange produsenter som kommer innom, sier Kartevoll.

Det er utsalg fra alle anleggene listet opp i egen oversikt, med en del variasjon i åpningstider.

Vi håper så mange som mulig benytter seg av tilbudet og takker for handelen!

 

Relatert informasjon

Nortura Medlemssenter: 
Postboks 70, 2360 Rudshøgda
Telefon: 95 51 84 00 (ikke sms)   Faks: 73 56 49 01
Kontakt oss
Personvern
Webredaktør: Svein Bjarne Sommernes