Julemøte i Årdal i Ryfylke

(12.12.18) Direktør for Nærings og Handelspolitikk i Nortura, Kjell S. Rakkenes var trekkplaster, og det var godt oppmøte og aktiv diskusjon på julemøte på Høyland Gard i Årdal i Ryfylke.

Av: Bengt Egil Elve, tilførselsleder storfe, Nortura

Kretsutvalget i Hjelmeland, Strand og Forsand arrangerte julemøtet og utfordret administrasjonen i Nortura til å snakke om de utfordringene konsernet har, og mulige løsninger i fremtiden.

Kjell holdt et engasjerende innlegg, og det ble mange spørsmål underveis. Det var virkelig interessant å få diskutere utfordringene som er innen handel og politikk. Slike møter er givende, her blir det to-veis utveksling av tanker og idéer mellom bøndene, våre eiere og den sentrale administrasjonen i Nortura. Det er viktig for administrasjonen vår å ha kontakt med eierne våre.

Vi er takknemlig for at vi har aktive tillitsvalgte, denne gang ved Per Inge Egeland, Tone Melberg og Arnfinn Laugaland som arrangerte møtet.

Aktive Kretsutvalg, og aktive tillitsvalgte er med på å skape et godt og inspirerende produsentmiljø. Slike arrangement gjør at medlemmene får føle Nortura mer på "pulsen".  

– I februar kommer kretsmøtene, møt opp – få informasjon fra Nortura, få en mulighet til å gi tilbakemelding til administrasjonen – få et godt måltid og mulighet til en god drøs over kaffen – blir du spurt om å stille på valg, så grip sjansen, det er lærerikt og givende.

Julemøte Årdal