Rett innmelding til rett tid!

(13.09.18) Hjelp oss i å være rasjonelle i ei travel tid oppfordrer leder for medlemssenteret på Forus, Rune Edland i et facebookinnlegg på gruppen Nortura Medlemsenter Forus.

Her er innlegget – som nok også gjelder andre fabrikker og medlemssenter:

"Onsdagen går mot slutten, inne i nok en uke med store slaktevolum på gris og småfe på Forus. 
Denne onsdagen var lik alt for mange "onsdager" når telefonen åpner kl. 07.00. At jeg glemte og melde inn, nettet var nede/naboen har noen dyr/har noe ekstra osv. Men dette koster penger for Nortura, og utfordringer for oss. Så oppfordringen er rett innmelding til rett tid! Kl. 06.00 onsdag på Min Side, og 16.00 tirsdag før ønsket slakteuke på telefonen, 48 12 04 00. Og ikke minst kategori og avtaletype. Ikke skriv i kommentarfeltet om avtaletype, villsau lam/villsau sau/retur slakt/nisje osv. De avtalene melder du inn på selv via Min Side, eller gi beskjed om det hvis du snakker med oss. Finner du ikke avtalene på Min Side ved innmelding, så ta kontakt, for da er du ikke registrert med den aktuelle avtalen. 

Fortatt god ettermiddag i høstregnet. Hilsen Rune og gjengen på Forus."

Fikk respons
"Oi, den traff blink i dag. E jo litt utfordring for oss og, og finne alt på rett plass te rett tid – men alle gjer så godt de kan", er en av kommentarene på innlegget.

Vi får da støtte opp om oppfordringa fra Rune, og spesielt i denne travle tida. Budskapet har "et glimt i øyet", men er også viktig for å få hverdagen til å gå best mulig for alle.

Rune Edland, leder av medlemssenteret på Forus Laila Borsheim ved medlemssenteret
Leder av medlemssenteret på Forus, Rune Edland Medarbeider ved medlemssenteret Laila Borsheim, og Unni Norland (med ryggen til)


 

Heftet "Lammesesongen 2018" har også gode tips i å være rasjonell:

Innmelding av slaktedyr
For å øke servicegraden til våre produsenter, har Nortura Medlemssenter tatt i bruk nytt telefonnummer 48 12 04 00. Nummeret er gratis å ringe fra mobil.

Du vil fortsatt komme til ditt lokale Medlemssenter, men dersom alle medarbeidere er opptatt der, vil du bli satt videre til et annet Medlemssenter i Nortura.

Innmeldingsfrist på telefon er tirsdag kl. 16 uka før ønsket levering.

Web-innmelding på – Min side
Frist for web-innmelding: Innen onsdag morgen kl. 06 uka før ønsket levering.

Medlemmer av lammeringer skal melde inn til lammeringlederen som planlegger lassa. Lammeringlederen kan også melde inn på web på vegne av medlemmene i lammeringen.


 

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)