Nortura treningstøy til skisesongen

(Sist oppdatert 17.09.19) Har du bestilt deg Nortura-profilert treningstøy fra Bjørn Dæhlie? Det er pågang på bestillinger av Nortura treningsdress, og for at flere skal få muligheten til å bestille så utvides fristen til 4. oktober. Dette er et tilbud til alle våre eiere.

Treningsklær visning

Du bestiller i egen nettbutikk med bestillingsperiode fra 1. september til 4. oktober. Treningstøyet kommer med posten i desember. En flott fordel ved å bestille Nortura treningsdress er at bruk av jakken gir 50 % rabatt på inngangsbilletten til Holmenkollen Skifestival lørdag 7. og søndag 8. mars.

Det er enkelt å bestille – bruk lenken under og logg inn med passordet norturaeiere. Betaling er ved bestilling i nettbutikken.

Bestill her


Nortura tilbyr i samarbeid med Dæhlie Sportswear en helt unik kolleksjon med produkter i vår egen profil og uttrykk. Produktene er utarbeide og designet av Dæhlie i Norge, og det er lagt vekt på at produktene skal ha den velkjente kvaliteten, funksjonaliteten og passformen som Dæhlie tilbyr i butikk og til det Norske landslaget i langrenn.

Produktene er gjennomtestet og brukt av en rekke Norske skiklubber og bedrifter, og produktene passer like godt til langrenn som annen utendørs aktivitet. Det er også lagt stor vekt på holdbarheten slik at dette er produkter som kan brukes og vaskes hyppig, uten at dette forringer funksjonaliteten eller uttrykket av produktet.

Treningsklær visning