Praktisk og smakfullt til hverdagen

(17.09.19) Nå finner du nye produkter fra Gilde og Prior i butikk. Hverdagen har innhentet oss og mange ønsker enkle løsninger i matveien. Produktnyhetene fra Gilde og Prior er raske å tilberede, uten at det går på bekostning av smak – heller tvert imot.

Prior kyllingfilet for mikro 
Prior kyllingfilet for mikro er en ny, praktisk og saftig kylling. Pakningen består av to kyllingfileter som ligger i hvert sitt adskilte rom, ferdig krydret med salt og pepper. Man kan klippe av den ene og den andre er fortsatt i tett emballasje.  

– Produktet er perfekt for husholdninger på en eller to personer, og alle som trenger næringsrik og sunn mat i en fei, sier kategorisjef Kjersti Sørby. 

Prior kyllingfilet for mikro 

– Stikk noen hull i pakken, legg kyllingfileten i mikrobølgeovnen på full styrke i fire minutter, ta den ut og la den hvile et par minutter. Klipp opp pakken og du har en ferdig tilberedt supersaftig kyllingfilet! 

Prior løvtynn kyllingfilet 
Når det kommer til pålegg har hvitt kjøtt hatt den største veksten i dagligvarehandelen og det samme gjelder segmentet løvtynt pålegg. Sørby har derfor stor tro på nyheten Prior løvtynn kyllingfilet. 

– Vi tror at mange vil sette pris på denne nyheten - et smakfullt pålegg når du vil unne deg noe ekstra godt, enten det er mandag eller søndag, sier hun. 

Gilde ferske middagsretter med saus 
Fra Gilde kommer nyhetene Gilde Norske kjøttkaker & fersk brun saus og Gilde Svenske kjøttboller & fersk fløtesaus. Dette er en ny produktserie med ferske middagsretter med smaksrike sauser laget fra bunnen av ferske grønnsaker, fløte, brunost og storfekraft.

Sausene ligger i adskilte poser og kan enten varmes i vannbad eller sammen med kakene og bollene i aluminiumskålene de kommer i.  

Gilde Norske kjøttkaker & fersk brun saus

Gilde Svenske kjøttboller & fersk fløtesaus

– Vi vet at nordmenn er glade i saus, men mange synes det er vanskelig å lage gode sauser. Disse produktene gjør med andre ord hverdagen litt enklere. Tilsett grønnsaker og du har en ordentlig god hverdagsmiddag, sier kategoridirektør Bente Kittelsrud.