Nyheter fra Gilde

(13.02.20) Sist uke viste vi de spennende nyhetene fra Prior som kommer i dette lanseringsvinduet – Gilde har også flere spennende nyheter fra uke 8. En serie i «Kjøtt og grønt» og to nye middagspølser med nye smaker, i tillegg til burger av får.

Gilde Kjøtt og grønt
Gilde Kjøtt og grønt pølser med erteprotein, Gilde Kjøtt og grønt pølser med bønner purreløk, linser og løk, Gilde Kjøtt og grønt kjøttdeig med kidneybønner, paprika og kikerter.

Gilde Kjøtt og grønt pølser med erteprotein

Gilde Kjøtt og grønt pølser med bønner purreløk, linser og løk

Gilde Kjøtt og grønt kjøttdeig med kidneybønner, paprika og kikerter

Pølsene inneholder 30 % grønsaker og nesten 20 % mindre fett enn spesialpølser av kjøtt, de er tilgjengelig i Coop og Rema. Kjøttdeigen inneholder 50 % grønsaker og nesten 50 % mindre fett enn vanlig kjøttdeig.

Vi vet at majoriteten av de som er opptatt av å spise mer grønsaker også spiser kjøtt. Derfor tror vi vår nye serie Gilde Kjøtt og grønt vil appellere til mange. Med vanlige middagsprodukter som pølser og kjøttdeig blir det veldig enkelt å få i seg mer grønsaker.

Gilde middagspølse
Gilde middagspølse gulost og cheddar og Gilde middagspølse chorizo. Gildes klassiske middagspølser med to nye smaker, pølsene kan både stekes og grilles. Pølsene selges i alle kjeder (Chorizo kun i Norgesgruppen og Rema).

Gilde middagspølse gulost og cheddar

Gilde middagspølse chorizo

Fåreburger og fryst fårikålkjøtt
Gilde fåreburger med mynte, hvitløk og rosmarin og dypfryst fårikålkjøtt lanseres i dagligvarehandelen i dette vinduet. Burgeren inneholder 98 % fårekjøtt, selges i Norgesgruppen og Rema.

Gilde fåreburger med mynte, hvitløk og rosmarin

Gilde dypfryst fårikålkjøtt

Det kommer flere spennende fårenyheter mot sommeren og høsten.


Se også Spennende produktnyheter fra Prior som lanseres i samme lanseringsvindu.

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)