Nytt design på Prior eggkartonger

(03.03.20) For å styrke Priors posisjon i egg-kategorien endret vi designet på hele Prior Egg-porteføljen. Dagens design ble utviklet i 2013, og det er kun gjort små endringer i senere tid.

Prior Egg har fått et mer tidsriktig, fristende og inspirerende design. Forbrukere skal velge Prior fordi våre eggpakker står ut i egghylla. Vi mener at økt grad av fristelse og inspirasjon vil øke forbruket av egg.

I tillegg ønsker vi å tydeliggjøre de positive sidene ved egget. Egget inneholder alle vitaminene og mineralene kroppen trenger – unntatt vitamin C. Dette har vi kommunisert i media siden 2016, og kampanjemålingene viser at dette oppfattes relevant og at det er i tråd med folks ønske om å leve sunt. I det nye designet kommer det tydelig frem hvilke vitaminer og mineraler egget er "rikt på" og "kilde til".

For å unngå å kaste eksisterende emballasje blir det løpende utrulling av nytt design. Planen er at alle Prior Egg-varianter har nytt design i løpet av februar.

Veldig gøy var det også når Prior eggekartong ble kåret til månedens mest innovative produkt av det britiske markeds-undersøkelsesfirmaet Mintel og anerkjennelse for nytt design, fargevalg og miljøvennlig emballasje.

Utfasing av Prior egg i Coop (som var en avtale om gradvis utfasing i ett år) og innfasing i Rema vil være sluttført i uke 10.

Prior egg finnes da i NorgesGruppen og Rema