Sousevidekokt lammebog i skiver i Medlemsbutikken

(02.07.20) Nå kan du kjøpe et nyutviklet grillprodukt, sousevidekokt lammebog i skiver, neste gang du er innom medlemsbutikken.

Ideen bak dette produktet oppstod på kjøkkenet på Gamletun Gaard en dag i mai 2020. Initiativet kommer fra Stian Espedal, rådgiver og tilførselsmedarbeider på småfe ved Forus, der også Sven Arne Berge, eier og kokk ved Farstad Catering, bidro til produktutviklingen. Målet var å fronte lammebogen på en ny måte, da den ofte havner på fryselager på grunn av nedgang i salget av fårikålkjøtt. Lammebogen er jo noe av det beste kjøttet en kan få tak i, mener Stian.

Mange synes det er vanskelig og tidkrevende å få lam godt på grillen. Stian & co ville derfor gjøre det enkelt for kunden å lage rask mat, samtidig som det smaker godt. Initiativet gikk videre til en prosjektgruppe på Løren og produserende anlegg Målselv, og nå er produktet lanseringsklart i medlemsbutikkene.

Sousvidekokt lammebog

I høst kan du derfor kjøpe sousvidekokt lammebog når du er i Medlemsbutikken. Blir salget og tilbakemeldingene gode, så kan dette også bli et produkt som Nortura kan lansere for kjedene.

Gilde skriver følgende om produktet:

  • Skiver av lammebog, tørrmarinert med krydder – chili, hvitløk og timian
  • Sousvidekokt – garantert saftig og mørt
  • Trenger kun ca 10 minutter på grillen eller i stekeovn

Løp og kjøp!