Spennende produktnyheter fra Prior

(07.02.20) Uke 8 er det et nytt "lanseringsvindu" i markedet – og fra Prior kommer det flere spennende nyheter. Våre Prior-produkter finner du enklest i Norgesgruppen.

Trendene i markedet – både globalt og nasjonalt – påvirker kategoriene våre. Noen av de største er Sunnhet, Lettvinthet, Opprinnelse og Bærekraft. Prior tar disse trendene på alvor og har sett på hvordan vi kan utvikle produkter som både treffer trendene der ute, samtidig som det smaker godt.

Prior kommer med både nyheter og nylanseringer som skal være sunne og lettvinte, med opprinnelse fra Norge og med miljøbevisst emballasje.

Ny serie ferdigmat
Fra uke 8 kommer Prior Kyllingpinner, som er årets nyhet fra Prior ferdigmat. Kyllingpinnene er saftige og smakfulle, og retter seg mer mot middag enn nuggets gjør i dag. Det vil også komme relanseringer av en rekke produkter som er på markedet i dag. Både Prior Kjøttboller og Karbonader kommer med ny og bedre smak.

Prior Karbonader Prior Kyllinglår
Prior Kjøttboller

Alle disse tre produktene kommer i pakker med 630g og produktene har merket Nøkkelhull og NYT Norge. Hele serien kommer med et nytt og synlig design som vil skille seg ut i hyllene, med inspirasjon fra både bilder og oppskrift. Emballasjen vil bestå av 47 % bioplast.

Det er viktig for Prior å ha en sterk tilstedeværelse på ferdigmatkategorien med en bred produktportefølje. Dette er en kategori i vekst, og som knyttes tett opp til trender som lettvinthet og sunnhet. Hvitt kjøtt har kun en andel på 6,5 %, men hele 47 % av veksten kommer fra hvitt kjøtt.

I NorgesGruppen kommer vi også med hele grillede kyllinglår i samme serie. Det har vært et mye etterspurt produkt etter at vi for et par år siden gikk over til kun å ha delte lår. Smaken er selvfølgelig den samme gode grillsmaken som Prior alltid har hatt.

Det vil bli en stor markedspakke i uke 8-12 mot denne produktserien, hvor det vil kommuniseres på TV, print, utendrøs, digitalt, SoMe (sosiale medier) og demo ute i butikk.

Kjøttbollene får du kjøpt i Coop, mens NorgesGruppen skal selge alle fire varianter.

Relansering av Prior Ovnsbakt Kyllingpostei
Prior Ovnsbakt kyllingpostei har en trofast skare kjøpere, og har hatt det i mange år. Dette er den eneste posteien av hvitt kjøtt i dagligvare.

Prior Ovnsbakt Kyllingpostei

Til uke 8 kommer vi med en ny og bedre utgave av den kjente kylling-posteien. Både smak og konsistens er betydelig oppgradert, og ikke minst designet som har vært uendret i mange år. Vi har i designet valgt å kommunisere på en godt skjult hemmelighet – nemlig at vår postei har hele 50 % mindre fett enn standard posteier i markedet.

Relansering av Prior Panert
Innenfor for segmentet panert kommer Prior med to relanseringer med ny og forbedret smak. Både på Prior Sprøbakte Nuggets og Prior Sprøbakte Ostepanetter.

Prior Sprøbakte Ostepanetter Prior Sprøbakte Nuggets

Både Nuggets og Ostepanettene har fått ny panering med litt mørkere farge, grovere konsistens, og at selve paneringen sitter bedre på produktet. Nuggets har også fått litt ekstra smak i selve produktet.

Begge produktene er uten gluten, og er innenfor Nøkkelhull og Saltpartnerskapet.

Panert er et segment i ferdigmatkategorien som også har vokst det siste året, og i dette segmentet har hvitt kjøtt en andel på 54 %.

Begge produktene får du kjøpt i NorgesGruppen. I tillegg har Coop fra uke 8 tatt inn igjen Prior Nuggets.

Utvidelse av spiseklart segmentet
Prior har i dag flere spiseklare produkter i NorgesGruppen sine profiler. Både salatkjøtt og stekte, skivede fileter med ulike smaker er populære og selger godt. Spiseklare kategorier er også en kategori som har hatt en veldig sterk vekst de siste to årene. Nå kommer et nytt produkt i samme serie, men dette er laget av lårfilet. Stekt lårfilet (uten skinn og bein) marinert med røkt paprika.

Prior Stekt lårfilet med røkt paprika

Pakkene har hele 350g og passer ypperlig til både pizza og i pasta, kan selvfølgelig også spises kald.

I forbindelse med den nye serien ferdigmat, og lanseringen av dette nye produktet vil det også gjøres en oppgradering av designet på resten av de spiseklare produktene og på de grillede.

Løp og kjøp!
Produsenter og ansatte er viktige forbrukere og ambassadører for Prior-produkter generelt og nye produkter spesielt. Derfor: Kjøp og smak de nye produktene. Tips andre om produktene. Og spør etter produktene hvis du ikke finner dem i butikken fra uke 8.


Se også Nyheter fra Gilde som lanseres i samme lanseringsvindu.

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)