Nytt produsentnummer og pålogging

(Oppdatert 09.01.20) Grunnet kommune- og fylkessammenslåinger har mange produsenter fått nye produsentnummer. Du skal ha fått nytt produsentnummer fra Landbrukets Dataflyt, lenke for å finne det er også i denne saken. Husk å oppdatere dine "snarveier" for pålogging med nytt nummer.

Store deler av landet har fra 1. januar fått nytt produsentnummer, og bransjen konverterer disse på mandag 6 januar. I praksis vil berørte produsenter stå uten tilgang til innmelding og Min Side fram til konverteringen har gått igjennom i våre systemer mandag kveld 6. januar. 

Her finner du ditt nye produsentnummer!

Husk å oppdatere dine "snarveier" for pålogging med nytt nummer!

Tilgangen til Min side  er i orden, men det er fortsatt noe problemer med innmelding av gris og småfe som det jobbes med å rette. Ta kontakt med medlemssenteret på tlf 95518400 (ikke SMS) ved spørsmål eller ved problemer med innmelding.

Vi beklager ulemper dette skaper for deg.

Spesielt for fjørfekjøttprodusenter
Siden Nortura Fjørfekjøttkontroll ligger på Min side, vil dette også bety at mange ikke får logget seg inn på den før tirsdag morgen. Ansattpåloggingen til Nortura Fjørfekjøttkontroll er imidlertid ikke berørt av dette. Vi ber derfor dere som ikke får logga dere på, og som har behov for å komme inn i Nortura Fjørfekjøttkontroll for salmonellaprøvetaking og andre innsendingsaktiviteter, å se tider i forbindelse med levering til slakt eller andre ting før tirsdag morgen, om å ta kontakt med en av oss på lista under for å få hjelp. 

Anne-Mette Dagrød 922 96 439
Hilde Bryhn 915 54 261
Jostein Lie 404 70 287
Liv Marit Biltvedt 902 65 467
Morten Henriksen 975 87 907
Reidun Teigland Kristiansen 901 96 653