Tilbake i Rema med fryste hamburgere

(26.03.18) Etter 1,5 år med Grilstad som burger-leverandør, bytter Rema tilbake til Gilde. Samtidig øker burger-volumet hos Joker.

– Det er viktig for oss å være med på burgerveksten og ta markedsandeler. I 2018 vil vi være mer synlige både på ferske og fryste burgere, forteller produktsjef Caroline Jilg-Scherven.

Ny Rema-avtale
Som ny leverandør av fryste hamburgere til Rema, vil salget øke med ca. 400 tonn Gilde-burgere i året. I tillegg til klassisk fryst Gilde-burger lanseres to nye smaksvarianter; Gildeburger digg bacon og Gildeburger 3xcheese.

Gilde burger

– Vi har flyttet produksjon fra Lillehammer til Rudshøgda og dermed fått bedre kapasitet. Dette er viktig for videreutvikling av kategorien og for å drive vekst, sier Jilg-Scherven.

Flere burger-nyheter hos Joker
Også hos Joker satses det på Gilde hamburgere. Fra å selge mindre volum med sesong-burgere, lanseres nå to helårsvarianter; Gilde storfeburger og Gilde baconburger. Disse vil gi et økt salg på ca. 200 tonn, og produseres på Nortura Malvik.

Gilde baconburger Gilde storfeburger

– Joker har stor tro satsningen og vi vil se mye markedsføring gjennom året av deres nye burger-konseptet, sier Jilg-Scherven.

Produktsjefen oppfordrer ansatte til å teste de nye burgerne i løpet av ferien.

– Burgerlinjene på Rudshøgda og Malvik kjører for fullt, og diskene hos både Rema og Joker skal være fulle til påske!