Søk:

Verktøylinje

Gilde Klosterlam med i vinnerretten til Årets kokk

(14.09.17) Christian André Pettersen ble tirsdag kveld kåret til Årets kokk 2017 og blir Norges representant i Bocuse d'Or.

Årets kokk 2017

Av: Marthine Haugen Petersen, kommunikasjonsrådgiver Nortura

Finalen ble avholdt i Mathallen i Oslo, der Christian André Pettersen var en av fem finalister.

Til hovedretten hadde Pettersen valgt å bruke lammekjøtt fra hjemfylket Rogaland, nemlig Gilde Klosterlam.

Gilde Klosterlam

Pettersen er til daglig kjøkkensjef på restauranten Mondo i Sandnes, som er en god kunde av Nortura Proff.  I forberedelsene før Årets kokk-konkurransen har Proff bidratt med både råvarer og kunnskap.

– Vi har hjulpet til med utvelgelse av kjøtt i forhold til klasse og fett på dyrene, og vi har også vært med på testing av forskjellige teknikker, forteller salgsleder i Nortura Proff, Kenneth Austrheim.