Søk:

Verktøylinje

Hjelp til årets store pølsekampanje

(07.03.18) I Pimp opp pølsa-kampanjens andre fase skal Gilde-pølsene ut på tur med en ekte food-traktor, og vi ønsker hjelp fra deg.

Foodtraktor

Denne delen av kampanjen varer fra uke 17-25 og i perioden skal en traktor med en pølsevogn kjøre rundt i Norge, og dele ut våre forskjellige grillpølser med de ti beste tilbehørsoppskriftene fra forbrukerkonkurransen.

Vi ønsker hjelp fra våre eiere
Vi ønsker gjerne at dere, eierne våre, skal være med og bidra der dere har lyst. Vi ønsker derfor å invitere dere til å hjelpe oss med å kjøre traktoren et lite stykke – fra rett utenfor sentrum og inn til stedet vi skal stå og være der sammen med oss i noen timer mens vi deler ut pølser og tilbehør.

Oversikt over stedene vi skal besøke

Sted Datoer
Oslo 23. og  25. april, 6., 7. og 10. juni (DNT 150 år), 22. og 23. juni
Kongsvinger 26. april
Hamar 27. april
Lillehammer 28. april
Trondheim 4. og 5. mai
Molde 8. mai
Ålesund 9. mai
Bergen 18. mai og 19. mai
Stavanger / Sandnes 22. mai
Egersund  23. mai
Kristiansand 25. mai
Vennesla / Kristiansand 26. mai
Arndal 30. og  31. mai
Grimstad 1. og 2. juni
Skien 8. juni
Porsgrunn 9. juni
Tønsberg 15. juni
Sandefjord 16. juni
Holmestrand 17. juni
Fredrikstad 19. juni
Moss 20. juni


For de som har lyst til å bidra men ikke kjører traktor, er det selvfølgelig også en mulighet å være med og delta der food-traktoren skal stå, eller å bare komme innom og spise pølser og kose seg.

Vi ønsker helst at de som har lyst til å kjøre traktor stiller med egen traktor dersom de har mulighet til det. Vi ser for oss at John Deere traktorer 6 - serie 2014 modell eller nyere eller 5 - serie 2016 modell eller nyere kan passe mht. størrelsen på vognen. Vi har et samarbeid med Felleskjøpet og kan se på muligheten for en demotraktor som hentes på det nærmeste av Felleskjøpets utsalgssteder, dersom noen ønsker å kjøre men ikke kan stille med egen traktor.

Kontakt om du ønsker å bidra
Ta kontakt med Sabina Sahitovic Kleveland på e-post sabina.sahitovic@nortura.no for å melde din interesse. Gi beskjed om du ønsker å være med og hvor, og hvorvidt du ønsker å stille med traktor eller ikke.

Vel møtt til årets store pølsefest!
 

Årets store pølsekampanje - Pimp opp pølsa!

 

Pimp opp pølsa!