Oppdater opplysninger på Min side

(Sist endret 01.03.19) Vi har behov for din e-postadresse ved utsending av nyhetsbrev og annen rask informasjon, har du ikke lagt den inn vil du gå glipp av nyttig info. På Min side kan du også melde deg på varsel om prisendringer på sms.

Min side

Oppdater e-postadressen på Min side
Sjekk at din e-postadresse ligger inne på Min side når du skal melde inn dyr.

Se også til at e-postadressen er riktig skrevet. Vi får også en del e-post i retur på grunn av feil i adressen. Det kan være bare en bokstav, eller et tegn.

Få markedsinfo på sms
Er det varslet prisendringer, nye avregningspriser? Vi har et tilbud der du kan motta sms-meldinger om dette. Da må du gå inn på Min side under Leverandør ⇒ Min profil og velge ditt dyreslag.

Vei- gateadresse
Det er viktig at du som har fått ny veiadresse (veinavn og husnummer) melder fra om dette. Innføring av gateadresser i flere kommuner gjør at post som ikke inneholder fullstendig adresse ikke kommer fram til deg.

Du kan gjerne sende oss en e-post på medlem@nortura.no med din nye adresse, husk da å skrive ditt leverandørnummer i meldingen.
 

Registrer deg på Landbrukets Dataflyt

Nortura har elektronisk avregningsbrev for alle leverandører og medlemmer som sendes til din e-post, kun om du har reservert deg mot å få avregningsbrevet på e-post vil du få det i posten.

Det er da viktig at du har registrert deg i Landbrukets Dataflyt.

Du får da avregning og faktura automatisk regnskapsført, og dessuten alltid tilgang til oppdaterte regnskapstall.