Vinn helgetur til Kvitfjell, dagskort og møt Aksel

(08.01.19) Hva er likheten mellom Gildes favorittmiddager og utfor i Kvitfjell? De går begge veldig fort!

Vinn et møte med Aksel

I årets første kampanje trekker vi 3 heldige personer som vinner hver sin helgetur med overnatting til Kvitfjell under World Cup 2019, 1.-3. mars. Overnattingen er i leiligheter, og alle leilighetene har 2 soverom og 5 sengeplasser, fordelt på dobbeltseng og en familiekøye. Oppholdet inkluderer heiskort og inngang til World Cup. Hver leilighet får også 2000 kr til mat etc.

Én av vinnerne får møte Aksel Lund Svindal på sted og tid bestemt av Gilde. Møtet dokumenteres og postes på Gildes Facebook.

I tillegg deles det også ut 10 stk ekstrapremier bestående av heiskort til Kvitfjell.

Premien leveres av Alpinco AS. Premien må benyttes iht leverandøren sine vilkår. Dersom vinnerne ikke kan benytte oppholdet under WC, så må Gilde ha beskjed innen 8. februar, slik at oppholdet kan videreføres til en annen vinner. Dato for opphold kan ikke endres.

Kampanjen foregår på Gilde sin Facebook-side der du deltar ved å svare på spørsmål i kommentarfeltet på konkurransepostene. Vinnerne trekkes tilfeldig blant de som kommenterer på Facebook og mottar melding på Messenger om at de har vunnet.

Kampanjen varer fra 1.-27. januar, og konkurranseregler er lagt ut på Gilde.no. Hovedpremiene trekkes ved endt kampanjeperiode.

Besøk Gilde på Facebook og delta i konkurransen.