Ammekukurs i Egersund

okt
Grand Hotell Egersund
  • (26. oktober)
  • (27. oktober)

Nortura Ammekukurs

Program lørdag 26. okt.

  • 09:30 Velkommen
  • 10:00 God slakteplanlegging føre til god økonomi v/Katrine Hauso og Harald Selsaas, Nortura
  • 10:50 Pause
  • 11:00 Valg av riktig okse ,egen dunk,Heatime v/Inger Husvegg, Geno
  • 12:00 Lunsj
  • 13:00 Storfekjøttkontrollen – Avlsplanlegging v/Katrine Hauso Animalia/Nortura
  • 13:45 Pause
  • 14:00 Valg av driftsopplegg v/Harald Selsaas Nortura
  • 15:00 Klassefisering og Uren hud v/Pål Augnedal, Klassefrisør og Bengt Egil Elve, Nortura
  • 16:00 Slutt
  • 16:05 Berentsen Brygghus vi spassere bort til en omvisning i den nye flotte Whisky hallen, her blir det også smaksprøver (ekstra 680 pr pers) fra 16:30 til 18:00
  • 19:30 Middag m/inspirerende foredrag v/ Håvard Hansen

Program søndag 27. okt.

  • 09:00 Overgangsforing på kalven fra beite til innsett v/Ingrid Ropeid, FKRA
  • 09:50 Pause
  • 10:10 Vitamin og mineraltilskudd v/Ingrid Ropeid, FKRA
  • 10:40 God Klauhelsa v/Liv Turid Gjerde
  • 11:20 Pause
  • 11:30 Mattilsynet v/Marianne Engelsgjerd og Heidi Wolff
  • 12:30 Lunsj og takk for god samling

Priser

  • Pr.pers i enkelrom 4000 kr
  • Pr.pers i dobbelrom 3500 kr
    • inkludert i prisen: 1 overnatting, 2 dagpakke m/2 lunsj og 1 middag
  • Kurs uten overnatting 2000 kr (dagpakke med lunsj)
  • Middag 800 kr pr pers
  • Rom frå fredag til lørdag 1300 kr i enkeltrom og 1500 kr i dobbelrom (750 kr pr pers)
  • Whiskysmaking hos Berentsen 680 kr pr pers

Påmelding

Påmelding innen 1. oktober til Karin Fuglestad Nortura, epost: Karin.fuglestad@nortura.no eller tlf. 48011629

Velkommen til et spennende og interessant kurs.

Mvh Nortura