Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon /Nyheter

Verktøylinje

Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

Du kan nå abonnere på nyheter spesifikt for ditt dyreslag her på Nortura Medlem.
Gå til » Nyhetsbrev for å abonnere.

 • Retur av slakt og medlemskjøp

  Retur av slakt og medlemskjøp

  (Sist endret 08.11.17) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning. Skal du fremby slaktet til andre er det ikke lenger Returslakt, men det vi kaller Nisjeslakt. De områder som har innført spesielle skjema for returslakt - finner du skjema i artikkelen.

 • Prisløyper 1. halvår 2018

  Prisløyper 1. halvår 2018

  (31.10.17) Konsernstyret i Nortura vedtok den 23. oktober Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2018.

 • Omsetningsavgifta for 2018

  Omsetningsavgifta for 2018

  (26.10.17) Konsernstyret i Nortura besluttet 23. oktober å anbefale følgende satser for omsetningsavgift gjennom året 2018, kroner per kg.

 • Planlagt gjennomsnittlig engrospris 1. halvår 2018

  Planlagt gjennomsnittlig engrospris 1. halvår 2018

  (24.10.17) Konsernstyret i Nortura har mandag 23. oktober fastsatt Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2018 innenfor volummodellen.

 • Ikke glem tilbakeholdelsesfristene!

  Ikke glem tilbakeholdelsesfristene!

  (17.08.17) Dyr som er behandlet med legemidler kan ikke sendes til slakt før tilbakeholdelsestiden til legemiddelet er utløpet. Tilbakeholdelsestiden fastsettes av veterinær som har skrevet ut behandlingen.

 • Har du meldt adresseendring?

  Har du meldt adresseendring?

  (19.06.17) Det er viktig at du som har fått ny veiadresse (veinavn og husnummer) melder fra om dette. Innføring av gateadresser i flere kommuner gjør at post som ikke inneholder fullstendig adresse ikke kommer fram til deg.

 • Oppdater opplysninger på Min side

  Oppdater opplysninger på Min side

  (Sist endret 19.05.17) Vi har behov for din e-postadresse ved utsending av nyhetsbrev og annen rask informasjon, har du ikke lagt den inn vil du gå glipp av nyttig info. På Min side kan du også melde deg på varsel om prisendringer på sms.

 • Transportdyktighet

  Transportdyktighet

  (Sist endret 18.04.17) Det er stort fokus på transportdyktighet hos dyr som transporteres til slakt, og Mattilsynet har derfor laget en veileder til bruk ved vurdering.

 • Årsmøteutsendinger Nortura

  Årsmøteutsendinger Nortura

  (27.03.17) Årsmøtet i Nortura SA foregår i år den 4.-5. april på Lillestrøm. Her er oversikten over hvem som skal representere de ulike regionene på årsmøtet 2017.

 • Registrer deg på Landbrukets Dataflyt

  Registrer deg på Landbrukets Dataflyt

  (Sist endret 01.03.17) Nortura har elektronisk avregningsbrev for alle leverandører og medlemmer, avregningsbrevet sendes som e-post. Kun om du har reservert deg mot å få det på e-post vil det sendes i posten. Det er dermed viktig at du registrerer deg i Landbrukets Dataflyt så regnskapsfører får tilgang til dine avregninger.

 
« Forrige     1 | 2 | 3 | 4     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 38 artikler