Nyheter - Alle nyheter

Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.

  • Gode og smakfulle nyheter fra både Gilde og PRIOR

    (20.02.24) Til årets første lanseringsvindu kommer Nortura med seks spennende og smakfulle nyheter: Slakterens Beste kjøttboller fra Gilde og Crispy sticks fra PRIOR. I tillegg lanseres løvtynn grillet kyllingfilet fra PRIOR og to nye smaker i serien Gilde Turmat.

  • Livdyr kjøresedler og utleveringssedler på epost

    (16.02.24) Fra i dag fredag 16. februar får du som selger- eller kjøper livdyr fra oss, kjøreseddel eller utleveringsseddel automatisk tilsendt på epost. Vi har brukt litt tid på å få på plass dette i ny løsning, og vi håper at det vil bli tatt godt imot.

  • Nortura SA Årsmelding

    Nortura SA er et resultat av fusjon mellom Gilde Norsk Kjøtt BA og Prior Norge BA. Nedenfor finner du hver av selskapenes årsmeldinger tilbake til 2003, samt for Nortura BA fra 2006 - 2008 og Nortura SA fra 2009 fram til siste år.

  • Resultatforbedring i Nortura

    (14.02.24) Nortura leverer en resultatforbedring på over en halv milliard kroner i 2023. Driftsresultatet endte (EBIT) på 258 millioner kroner, og Norturas omsetning er for første gang over 30 milliarder kroner.

  • Bor det 5 millioner kjøtthuer i dette landet?

    (06.02.24) Gilde er ute med ny, offensiv reklamekampanje om kjøttets plass i et sunt kosthold. Gjennom printannonser og 30 sek podcast- og radiospotter, adresseres kostholdsdebatten – med både alvor og glimt i øyet.