Nortura blir ny hovedleverandør for hvitt kjøtt og egg til Forsvaret

(14.12.21) Nortura Proff skal sikre hvitt kjøtt og egg til det norske Forsvaret fra 2022. Avtalen er landsdekkende og har en årlig verdi på om lag 23, 5 millioner kroner. Nortura har vært en mangeårig leverandør til Forsvaret av rødt kjøtt, og dette partnerskapet forsterkes ytterlige ved inngåelsen av denne avtalen.

Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen

– Vi er veldig stolt over å kunne levere hvitt kjøtt og egg til forsvarsstyrkene. Forsvaret stiller høye krav til samarbeid og vi er stolte over å ha fått tilliten, sier konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen.

Rammeavtalen varer i ett år, med mulighet for forlengelse en eller flere ganger i ytterliggere tre år. Avtalen er landsdekkende og vil levere til alle forsvarets kjøkken og messer, også skip som ligger til kai.

– Forsvaret har over 16000 ansatte, som i sitt daglig arbeid har behov for gode kilder til proteiner og næringsstoffer. Vi gleder oss til å kunne levere næringsrike og gode matvarer til ansatte i forsvaret fremover, sier konserndirektør for Nortura Proff Petter Brinchmann.

Relatert informasjon (ekstern)