Nortura kåret til månedens dialogstemme

(15.06.22) Nobels Fredssenter har kåret Nortura og flere organisasjoner til månedens dialogstemme etter at vi inviterte til dialogmøte på Litteraturhuset 20. mai. Vi er stolte og ydmyke.

Direktør i Nobels Fredssenter, Kjersti Fløgstad, Dyrevernalliansens Live Kleveland og Konserndirektør - Kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft i Nortura, Kjell S. Rakkenes

Se hele praten mellom Fredssenterdirektør Kjersti Fløgstad, Dyrevernalliansens Live Kleveland og Konserndirektør - Kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft i Nortura, Kjell S. Rakkenes

Denne uken ble vi kåret til Månedenes Dialogstemme sammen Dyrevernalliansen, Spire, Geno og Framtiden i våre hender til et dialogmøte om bærekraft.

Nobels Fredssenter sier dette om prisen: «Hva kan skje når dyrevernere og matindustrien snakker sammen? Møtet ble av flere betegnet som ærlig og forfriskende. Vi heier på samtaler der parter som i utgangspunktet ikke er enige forsøker å finne frem til felles løsninger, og vil derfor hedre initiativet med utmerkelsen Månedens dialogstemme.»

Nortura får prisen i godt selskap med blant annet Lise Klaveness og Emma Ingebrigtsen.

Opptaket fra dialogmøtet

Les mer om dialogprosjektet til Fredssenteret