Nortura Proff forlenger samarbeidet med Gress-gruppen

(22.01.21) Nortura Proff skal være hovedleverandør av kylling og egg til en rekke hoteller, flyplasser, restauranter og kantiner over hele landet. Nye avtaler sikrer leveranser i minst to nye år.

– Vi er veldig glade og stolte over å fortsette vårt samarbeid med Gress-gruppen. De er en viktig samarbeidspartner for oss og en av de største aktørene i bransjen, sier kjedesjef i Nortura Proff, Kari Langbraaten.

Gress-gruppen er eid av Scandic, Radisson og Compass Group og er en av landets største innkjøpskjeder i serveringsmarkedet, med medlemmer som Hurtigruten, Norlandia og Select Service Partner. Gress er også en av Nortura Proff sine største kunder.

– Gress-gruppen er svært fornøyd med å ha blitt enige med Nortura Proff om et fornyet samarbeid i nøkkelkategoriene hvitt kjøtt og egg. Vi har historisk hatt et meget godt samarbeid med Nortura Proff og vi ser frem til å videreføre og bygge videre på dette samarbeidet de neste to årene, sier Kategorisjef for Hvitt Kjøtt og Egg i Gress-gruppen, Geir Larsen.

To nye anbud
Nortura Proff har levert kylling og egg til Gress-gruppen de siste årene. I tillegg har Nortura en separat avtale på levering av julemat. Det er første gang at leveransen på kylling og egg er delt opp i to ulike anbud, og de nye avtalene vil gjelde i minst to år.

– Det er kjempegøy å få lov til å fortsette arbeidet med å utvikle kategoriene kylling og egg sammen med Gress. Det er ikke tvil om at vi er ekstra stolte over at vi, til tross for at dette nå er to ulike anbud, klarte å komme til enighet om å fortsette leveransene på begge kategorier, sier Langbraaten.

Ser frem til bedre tider for serveringsmarkedet
Den nye avtalen kommer etter det som har vært, og fortsatt er, et helt spesielt år for serveringsbransjen. Konserndirektør for Nortura Proff, Petter Brinchmann, er veldig fornøyd med den nye avtalen;

– 2020 var definitivt et særdeles krevende år for alle i serveringsbransjen. Vi i Nortura Proff jobber alt vi kan for å bistå kundene våre i den krisen vi alle står i. Jeg er skikkelig stolt av hvordan Nortura har håndtert denne utfordrende situasjonen og ser frem til forhåpentligvis bedre tider fremover. En avtale med Gress er veldig viktig for oss og et godt utgangspunkt for å sammen komme styrket ut i andre enden av krisen. Vi vet at dette markedet skal tilbake, og straks restriksjonene blir lettet på skal vi være der for å løfte markedet tilbake, sier han og legger til.

– Nortura Proff er overklare!

Relatert informasjon (ekstern)