Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon / Nyheter /Arkiv 2014

Verktøylinje

Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2014


 

  • Ringorm hos storfe

    Ringorm hos storfe

    (16.05.14, endret 22.01.15) Det er registrert utbrudd av ringorm på storfe i noen få besetninger på Østlandet. Mistenkte og diagnostiserte besetninger blir båndlagte inntil videre. Mattilsynet følger opp kontaktbesetninger med inspeksjon og prøvetaking av dyr med symptomer.

  • NIB signerer lån for ny Norturafabrikk på hvitt kjøtt

    NIB signerer lån for ny Norturafabrikk på hvitt kjøtt

    (Oslo, 19.12.14) Gode miljø- og klimaeffekter av Norturas nye slakteri- og foredlingsfabrikk på Hærland i Østfold har ført til at Den nordiske investeringsbank (NIB) og Nortura SA har inngått en ny låneavtale med ti års lånetid på NOK 330 millioner for å finansiere slakteri- og foredlingsfabrikken.

  • Gilde og Prior klar for nye merkeregler

    Gilde og Prior klar for nye merkeregler

    (Oslo, 12.12.14) I morgen trer nye merkeregler for mat i kraft. Gilde og Prior har allerede tilpasset seg de nye kravene som blant annet innebærer en ny måte å oppgi saltinnhold i mat.

  • Vi sverger til norsk tradisjonsmat i jula

    Vi sverger til norsk tradisjonsmat i jula

    (Oslo, 11.12.14) Jula er en tid for sterke tradisjoner på matbordet. Og julematen skal være norsk, mener to av tre i en fersk undersøkelse.

  • Hans Thorn Wittussen ny leder for Bransjestyret

    Hans Thorn Wittussen ny leder for Bransjestyret

    (08.12.14) Hans Thorn Wittussen, konserndirektør for Nortura Råvare og Medlem, er ny leder for Bransjestyret for norsk kjøtt- og eggindustri. Bransjestyret leder virksomheten i Animalia og Opplysningskontoret for egg og kjøtt.

  • Nortura tar intiativ for å kutte narasin i ordinær kyllingproduksjon

    Nortura tar intiativ for å kutte narasin i ordinær kyllingproduksjon

    (Oslo, 02.12.14) Nortura starter eget prosjekt for å fremskynde utfasing av narasin i kyllingfôr i løpet av to år.

  • Nå er Julegilde endelig på vei(en)

    Nå er Julegilde endelig på vei(en)

    (28.11.14) Etter intense uker med planlegging og bygging er endelig vår nye containerrestaurant ferdig! En fullt utrustet restaurant med spiseplass til ti personer sendes nå ut på veien for å glede 12 heldige vinnere med et julegilde.

  • Nortura leder an i norsk matindustri

    Nortura leder an i norsk matindustri

    (27.11.14) – Norturas ansatte viser en solid og målrettet gjennomføringskraft for forretningsmessige forbedringer. Dette handler både om bruk av ny teknologi, kunnskap og måten vi hele tiden organiserer og utfører arbeidet på i hele konsernet. Dette er avgjørende når vi også videre skal lede an i norsk matindustri, sier Arne Kristian Kolberg, konsernsjef i Nortura.

  • Prior Lårfilet-kampanjen starter uke 48!

    Prior Lårfilet-kampanjen starter uke 48!

    (21.11.14) Målet med kampanjen er å øke kjennskap og preferanse for Prior Lårfilet. Budskapet knyttes til at det er mange uinteressante nyheter, men heldigvis kommer Prior nå med en saftig nyhet.

  • Prognosen 2015 – Ikke rom for økt produksjon av gris og egg

    Prognosen 2015 – Ikke rom for økt produksjon av gris og egg

    (20.11.14) I løpet av 2014 har vi sett en vesentlig bedring i markedsbalansen for gris. Prognosen for neste år tilsier et lite overskudd, men ikke mer enn det som kan handteres med ordinære reguleringstiltak. For egg er situasjonen stabil med overskudd, mens storfe og lam fortsatt preges av underdekning av norsk produksjon.

 
« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 162 artikler