Søk:

Verktøylinje

Andreas Viestads "Den store kjøttkokeboka" er lansert!

(27.10.15) Boka skal inspirere folk til å ta i bruk flere av dyrets stykningsdeler når de lager mat. Nortura har vært samarbeidspartner og hjulpet Viestad underveis i arbeidet.

Den store kjøttkokebokaNå er "Den store kjøttkokeboka" å finne i butikk. Dette er omfattende kjøttkokebok med 200 oppskrifter og tips fra hode til hale, samt bakgrunnsstoff om dyrene.

Her er den saftigste lammesteken og den møreste biffen, og enkle og smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene.

Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas Viestad oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene.

På sin Facebookside takker Viestad ansatte og bønder i Nortura for hjelpen.

– Denne boka handler om dyr som har det bra, og om hvordan vi kan yte dem rettferdighet ved å ta vare på kjøttet. Bedre mat blir det også, sier han.

Se mer om boka på Cappelen Damm.
 

Se også artiklene Klostergarden åpner dørene for en lærevillig Viestad, og Spennende boksamarbeid med Andreas Viestad.