Gilde Grove Stekepølser til middag

(08.10.15) Pølser er matglede, og Gilde setter i sin nye mediekampanje fokus på fristende, raske og enkle pølsemiddager!

Pølsebanner– Det er en økende konkurranse fra andre kategorier om å tilby raske og enkle middager. Samtidig er grovere pølser med høyere kjøttinnhold en voksende trend, og salget av spesialpølser øker. Gilde har derfor utviklet Grov Stekepølse som er en kombinasjon av den klassiske middagspølsen, kjøttpølse og spesialpølser, forteller kategorisjef for pølser Elin Prangerød i Nortura.

De nye stekepølsene kommer i to varianter; Gilde Grov Stekepølse Salsiccia med smak av fennikel, persille, chili, timian og hvitløk og Gilde Grov Stekepølse Krainer, som er en bøkerøkt pølse med smak av ramsløk, pepper, sitron og karve.

Pølsene har en grov konsistens og et kjøttinnhold på rundt 80 %. De vil selges hos COOP OBS, COOP Mega, Kiwi, Meny, Spar og Bunnpris.

– Med TV-reklame og stort trykk digitalt, skal vi inspirere til at flere velger pølser til middag, sier Prosjektleder Johan Hennig-Olsen.

Et grep for å gi middags-pølser en ny vår har vært å samarbeide med bloggere. Under produktutviklingen av høstens nyheter ble flere av landets største matbloggere invitert for å være med og prøve seg som pølsemakere. Nå legger de ut oppskrifter med de grove stekepølsene på bloggene sine.

Se disse og flere fristende pølsemiddager på gilde.no/polser/polser-til-middag.

Gilde Grov Stekepølse Salsiccia Gilde Grov Stekepølse Krainer

 


Se høstens reklamefilmer