Søk:

Verktøylinje

Gilde Polarlam i Rema 1000 Nord

(25.09.15) Nortura og Rema 1000 Nord har fått til et godt samarbeid om å utnytte den unike nordnorske lammeråvaren. Den nye serien, Gilde Polarlam, består av 12 produkter av ferskt lam, samt Gilde Polarlam fenalår.

Gilde Polarlam

Av: Marthine Haugen Petersen, PR-rådgiver

Med lys døgnet rundt under midnattssolen og varme fra Golfstrømmen, er Nord-Norge en grønn oase i Arktis. Gress og urter byr på ekstra saftige og rike smaker, og gir spesielle kvaliteter i nordnorsk kjøtt.

Gilde Polarlam benytter kun kvalitetsråvarer som er slaktet og skåret i Målselv.

Lammene kommer fra Steigen i sør til Alta i nord. I tillegg kommer det en del lam fra vårt slakteri i Finnmark, Nortura Karasjok, som skjæres i Målselv.

Markedssjef AMV i Nortura, Bente Avseth-Bakke, forteller om et stort engasjement fra Rema 1000. - Vi fikk laget en kundefolder som Rema 1000 har distribuert ut til 60.000 innbyggere. Samtidig jobber vi med å få til PR hvor vi skal knytte produsent opp mot produkt.

Regionssjef Ole Riibe kan melde om at kampanjen så langt har gått strålende. Produktene går fort ut av butikk og Rema 1000 er veldig fornøyde.
 

» Gilde Polarlam oppskriftshefte, pdf. 1 576 kb