Nå kommer høstnyhetene fra Prior i butikk!

Pressemelding fra Nortura:

(15.09.15) I høst gjør Prior det enda lettere å spise sunt. Blant nyhetene blir det enda bedre smaker, enda lettere produkter og enda enklere tilberedning. Flere av nyhetene er også Nøkkelhullsmerket.

Denne høsten relanseres hele Prior sin pølse-kategori som et sunnere alternativ.

– Vi vet at mange er opptatt av sunn mat og nå gir vi forbrukerne nøkkelhullsmerkede pølser med bedre smak og mer kjøtt. Samtidig fjerner vi melk i produktene slik at flere kan nyte de gode kyllingpølsene, sier PR-rådgiver i Nortura, Marthine Haugen Petersen.

Hel kylling i stekepose er en annen nyhet. Stekeposen gjør produktet lett å tilberede, gir kortere tilberedningstid og garanterer et svært saftig resultat. Mot slutten av steketiden åpner posen seg slik at kyllingen også får stekeskorpe.

– Veldig mange er glade i kylling til middag, men vi spiser som regel bare fileten, vingene og lårene. Vi bør spise hele kyllingen og ved å gjøre det enkelt å tilberede tror vi flere kan oppleve gleden ved å sette en hel kylling på middagsbordet, sier Haugen Petersen.

Høstens nye tilskudd i Prior sin produktserie "MER av det beste", er salatkjøtt av kyllingfilet. Kjøttet er uten skinn, inneholder kun 2 prosent fett og dette produktet er også nøkkelhullsmerket.

Hvor får du kjøpt nyhetene?

Prior Garantert Saftig hel kylling

Joker (alle)

Kiwi (utvalgte)

Spar (alle)

Meny (alle)

Coop OBS (31 butikker)

Coop Mega (49 butikker)

Coop Extra (76 butikker)

Prior MER Salatkjøtt

Joker (utvalgte)

Kiwi (utvalgte)

Spar (alle eurospar, ellers frivillig)

Meny (alle)