Søk:

Verktøylinje

Prisdryss under NM i kjøttprodukter

(16.11.15) Nortura dro hjem med 11 priser etter NM i kjøttprodukter sist uke!

Pål Espung (t.h), og Tom Skjekkeland
– Vi er godt fornøyd med resultatene og har fått bra uttelling i en knallhard konkurranse. 3 årets produkter og 8 medaljer i forhold til 21 påmeldte produkter skal vi være stolte av, sier fagsjefene i Nortura, Pål Espung (t.h), og Tom Skjekkeland.

Helt til topps gikk Thulefjord Lammerull som fikk gull og ble kåret til det beste produktet innenfor kategorien påleggsrull. – Dette er et flott produkt! Saftig og mør rull med god smak, sa dommerne.

Gull:
Thulefjord Lammerull

Sølv:
Prior Ordentlige Kjøttboller
Gilde Skikkelige Kjøttkaker
Gilde hel Sylte

Bronse:
Gilde Julepostei med julens krydder
Gilde Pannestekte medisterkaker
Gilde Våre beste medisterkaker
Gilde Pinnekjøtt fra Vestlandet

Årets produkt innenfor sine kategorier:
Gilde Syltelabb
Gilde Kalverullade
Thulefjord Lammerull

Om NM i kjøttprodukter
I 1983 inviterte kjøttbransjen for første gang til fagkonkurranse. Bransjen har siden da omfavnet muligheten til å vise stolthet, kvalitet og bredde. Opplysningskontor, leverandører og øvrig fagmiljø bidrar sterkt i gjennomføringen og sikrer troverdighet og høyt nivå. I 1994 ble det for første gang kåret en Norgesmester.

NM i kjøttprodukter er åpen for alle bedrifter, og arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Servicekontor.