Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon / Nyheter /Arkiv 2016

Verktøylinje

Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2016


 

  • Ny kampanje: Gilde Ovnsbakt leverpostei

    Ny kampanje: Gilde Ovnsbakt leverpostei

    (02.11.16) Gilde Ovnsbakt leverpostei er tilbake i velkjent ovalt beger. Dette støttes opp med en ny mediekampanje.

  • Prisløyper 1. halvår 2017

    Prisløyper 1. halvår 2017

    (01.11.16) Konsernstyret vedtok den 24. oktober Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2017. Det er satt opp følgende prisløyper for å ta ut de vedtatte prisene:

  • Endring av fabrikksjef på Malvik og Egersund

    Endring av fabrikksjef på Malvik og Egersund

    (31.10.16) Fabrikksjefene Sondre Halseth i Malvik, og Atle Leidland i Egersund skal primært bidra i NOVA-prosjektet framover. Prosjekt NOVA med utrulling og implementering av nytt ERP-system krever grundige forberedelser, og Nortura Malvik er først ut med dette. Henholdsvis Odd Erik Sveen og Ove Drange tar over som fabrikksjefer.

  • Nortura oppgraderer teknologien

    Nortura oppgraderer teknologien

    (27.10.16) Som et ledd i gjennomføringen av konsernstrategien "Ett Nortura, sterkt og lønnsomt" moderniserer selskapet hele virksomhetsstyringssystemet. Moderniseringen vil i sin helhet være innført og få full effekt fra 2020.

  • Ny langsiktig avtale om hvitt kjøtt med NorgesGruppen

    Ny langsiktig avtale om hvitt kjøtt med NorgesGruppen

    (24.10.16) Nortura og NorgesGruppen har inngått en 2-årig avtale om hvitt kjøtt (kylling).

  • Feiret norsk lam i Oslo sentrum

    Feiret norsk lam i Oslo sentrum

    (19.10.16) MatPrat viet en hel matfestival til norsk lam, og inviterte hovedstadens befolkning til mat, musikk og underholdning på Youngstorget. For første gang ble matfestivalen ByLam 2016 arrangert.

  • Prognosen 2017 – Stort overskudd av lam og gris

    Prognosen 2017 – Stort overskudd av lam og gris

    (13.10.16) Den nye prognosen viser en svært krevende markedssituasjon for sau og lam. Det er også overskudd av gris. Storfe preges fortsatt av underskudd, mens eggmarkedet nå er i balanse.

  • Verdens eggdag 14. oktober

    Verdens eggdag 14. oktober

    (12.10.16) Egg spises med stor glede over hele verden, og er den mest næringsrike og næringstette naturlige matvare som finnes. I fattige land er hønsehold ekstra viktig for folk, for eggets protein har høy verdi for menneskekroppen. Ikke rart egget har sin egen, internasjonale feiring.

  • Nye endringer i årets KSL-sjekkliste

    Nye endringer i årets KSL-sjekkliste

    (10.10.16) I årets KSL-sjekkliste er det gjort endringer i husdyrstandarden, og den sendes ut på papir for siste gang.

  • Ny kampanje: Et lettere bacon

    Ny kampanje: Et lettere bacon

    (05.10.16) Kampanjen, Et lettere bacon, skal skape oppmerksomhet rundt lanseringen av Prior Kalkunbacon.

 
« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 130 artikler