Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon / Nyheter /Arkiv 2016

Verktøylinje

Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2016


 

  • Hele bransjen tar ansvar for overskudd på gris

    Hele bransjen tar ansvar for overskudd på gris

    (07.07.16) For å møte overskuddet av gris og sikre norsk ribbe til jul, gjennomføres et såkalt "ribbetiltak" i 2016. Både Nortura og KLF-bedriftene deltar aktivt i dette.

  • Daka Denmark AS kjøper 10 % av aksjene i Norsk Protein AS

    Daka Denmark AS kjøper 10 % av aksjene i Norsk Protein AS

    (07.07.16) Nortura SA og KLF har underskrevet en avtale som medfører at Daka Denmark tar over 10 % av aksjene i Norsk Protein AS.

  • Arbeid med sykefravær på Gol blir lagt merke til

    Arbeid med sykefravær på Gol blir lagt merke til

    (24.06.16) Med et sykefravær på mellom 3,5 prosent og 4 prosent lar myndighetene seg inspirere. Hvordan får de det til?

  • Nye Nortura-eiere på Rudshøgda

    Nye Nortura-eiere på Rudshøgda

    (24.06.16) I to dager har 21 nye eiere på storfe og gris fått orientering om Nortura og omvisning på anlegget på Rudshøgda.

  • Nortura i gang med produksjon i Tønsberg etter brannen

    Nortura i gang med produksjon i Tønsberg etter brannen

    (23.06.16) Bare en uke etter brannen som ødela mye utstyr og sotla store deler av produksjonslokalene, er Nortura Tønsberg på vei opp igjen. Gilde Grillpølser produseres nå døgnet rundt og vi klarer å levere omtrent som normalt – med god hjelp fra Nortura Forus og Målselv.

  • Prognosen 2016 – Overskudd av lam og gris

    Prognosen 2016 – Overskudd av lam og gris

    (23.06.16) Ny oppdatert prognose for 2016 viser fortsatt overskudd av lam og gris og markedssituasjonen er krevende for begge produksjonene. Selv om det fortsatt er overskudd av egg totalt for året, går utviklingen i retning av bedre markedsbalanse. For storfe er situasjonen uendret med fortsatt stort underskudd av norsk vare.

  • Ny metode øker holdbarheten på kjøtt og gir mindre matsvinn

    Ny metode øker holdbarheten på kjøtt og gir mindre matsvinn

    (20.06.16) Norturas innovasjonspris for 2016 er tildelt en ny metode for å håndtere kjøtt, som vil forlenge holdbarheten betydelig. Innovasjonen betyr dermed mer ferskt kjøtt lenger, mindre matsvinn og bedre økonomi for Nortura, handelen og forbrukere.

  • Brann på Nortura Tønsberg torsdag

    Brann på Nortura Tønsberg torsdag

    (17.06.16) Det oppstod brann i leverposteiavdelingen på Nortura Tønsberg torsdag ettermiddag. ​Det var ingen på jobb i avdelingen da brannen ble oppdaget i 18-tida, og alle medarbeidere kom seg trygt ut.

  • Ny kampanje: Halvt lam levert på døra

    Ny kampanje: Halvt lam levert på døra

    (17.06.16) I forkant av årets store lammesesong, tester Gilde ut nye måter å bygge interessen rundt lam på. Forbruker skal få mulighet til å følge den unike kjøttproduksjonen, hele veien fra lamming og beite til nedstykking og tilberedning.

  • Mot heilnorsk fôr til gris

    Mot heilnorsk fôr til gris

    (16.06.16) For å redusere klimagassutslippet fra gris, og samtidig øke selvforsyningen av dyrefôr, forskes det nå på helt nytt fôr til gris. Forskningen skjer innenfor Foods of Norway-miljøet på Ås. Målet er å finne ut om enkelte griser har gener som gjør dem i stand til å fordøye og nyttiggjøre seg nye typer fôr, basert på norske råvarer. En helt ny diett for grisen, basert på norske grantrær og alger!

 
« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 51 til 60 av totalt 130 artikler