Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2016


 

  • Tid for kalkun

    (24.11.16) Thanksgiving Day eller Turkey Day, kaller amerikanerne den siste torsdagen i november. Fra nå og til nyttår er det tid for å nyte norsk Prior kalkun og alle de deilige kalkunproduktene.

  • De 10 verdensrekordene til hvitt kjøtt

    (24.11.16) Det er nå tid for kalkun med Thanksgiving Day i dag. Forbruket av kylling er tilbake på gamle høyder igjen, da kan det være på sin plass å sette fokus på alle fortrinn med hvitt kjøtt.

  • Gilde blir DNTs turpartner

    (22.11.16) Nortura har inngått en treårig samarbeidsavtale med Den Norske Turistforening (DNT) gjennom merkevaren Gilde. Samarbeidet vil bli en av Nortura sine største sponsoravtaler.

  • Vellykket innovasjonsdag i Nortura

    (21.11.16) Torsdag 10. november ble innovasjonsdagen i Nortura 2016 avholdt på Løren. Enn fullsatt sal fikk høre foredrag fra blant annet NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

  • Ny teknologi sikrer økt bruk av norske råvarer

    (15.11.16) Felleskjøpet Agri og Nortura går sammen om å etablere ny hydrolysefabrikk på Hærland. Med ny teknologi sikres større utnyttelse av norske kortreiste råvarer i fôr- og ernæringsprodukter.

  • Nortura og Jæder etablerer Hå Kylling AS

    (07.11.16) Nortura og Jæder danner et felles produksjonsselskap, Hå Kylling AS. – Det betyr mer effektiv produksjon, større kvantum, og et enda bredere produktspekter og økt lokal aktivitet på Hå.