Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2016


 

 • Prisløyper 1. halvår 2017

  (01.11.16) Konsernstyret vedtok den 24. oktober Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2017. Det er satt opp følgende prisløyper for å ta ut de vedtatte prisene:

 • Endring av fabrikksjef på Malvik og Egersund

  (31.10.16) Fabrikksjefene Sondre Halseth i Malvik, og Atle Leidland i Egersund skal primært bidra i NOVA-prosjektet framover. Prosjekt NOVA med utrulling og implementering av nytt ERP-system krever grundige forberedelser, og Nortura Malvik er først ut med dette. Henholdsvis Odd Erik Sveen og Ove Drange tar over som fabrikksjefer.

 • Nortura oppgraderer teknologien

  (27.10.16) Som et ledd i gjennomføringen av konsernstrategien "Ett Nortura, sterkt og lønnsomt" moderniserer selskapet hele virksomhetsstyringssystemet. Moderniseringen vil i sin helhet være innført og få full effekt fra 2020.

 • Feiret norsk lam i Oslo sentrum

  (19.10.16) MatPrat viet en hel matfestival til norsk lam, og inviterte hovedstadens befolkning til mat, musikk og underholdning på Youngstorget. For første gang ble matfestivalen ByLam 2016 arrangert.

 • Verdens eggdag 14. oktober

  (12.10.16) Egg spises med stor glede over hele verden, og er den mest næringsrike og næringstette naturlige matvare som finnes. I fattige land er hønsehold ekstra viktig for folk, for eggets protein har høy verdi for menneskekroppen. Ikke rart egget har sin egen, internasjonale feiring.

 • Ny kampanje: Gilde pålegg

  (04.10.16) Denne uken startet en ny kampanje som skal støtte opp om relanseringen av ferskt kjøttpålegg fra Gilde.