Årets grillnyheter fra Gilde og Prior

(02.05.16, oppdatert 31.05.16) Årets grillsesong i butikk startet for vår del første uka i mai, og grillværet har til nå vært veldig bra. Årets nyheter fra Gilde og Prior er utviklet i tett samarbeid med hver enkelt kjede, i tillegg finnes vårt standard sortiment på pølser og andre grillvarianter i alle kjeder.

Noen av nyhetene i år

– Det er første gang er alle våre grillnyheter kjedetilpassede. Gilde og Prior sine klassiske grillprodukter er fortsatt å finne i de fleste butikker, men nyhetene er utviklet i tett samarbeid med hver enkelt kunde. Jeg mener at årets grillsesong markerer en endring i hvordan vi jobber med produktutvikling, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg.

– At kjedene vil skille seg ut og differensiere seg, men samtidig ha med Gilde og Prior som kvalitetsstempel, sier mye om våre merkevarers sterke posisjon og våre muligheter fremover.

 


 

Rema
For Rema lanserer vi denne sesongen et nytt, hot konsept; Chili Klaus! Konseptet er utviklet i samarbeid med det danske YouTube-fenomenet ved samme navn. Chili Klaus er en stor chili-entusiast og spesielt kjent for filmene der han utfordrer kjente personer til å spise rå chili.

I utviklingen av produktene har han vært opptatt av hvordan ulike typer chili skal mikses for å oppnå rett smak. Produktene i serien er Gilde Chilidog Habanero, Gilde Chilidog-brett med 3 ulike smaker, Gilde Chili biff Mørbrad Chili Cayenne, Gilde Chili biff Entrecote Chili Ghost, Prior Chilidog Mild Habanero og Prior Chili Vingemix Habanero.
 
I tillegg videreføres det ordinære grillsamarbeidet med Rema. Nyhetene denne sesongen er blant annet to rå, smakfulle pølser med 96 % kjøtt; Gilde Helt rå Bratwurst og Gilde Helt rå Salsiccia.

Se presentasjon på sortiment, pdf. 9 130 kb (2 sider)

Prior Chili Vingemix Habanero Gilde Chili biff Entrecote Chili Ghost Gilde Helt rå Bratwurst

 
 


 

Coop
I Coop-butikkene vil forbruker finne et bredt utvalg av Gilde og Prior grillklassikere, som Gilde Marinert flintstek, Gilde Grillribbe, Gilde Røkte sommerkoteletter, Gilde Storfe Mørbradbiff, Prior Grillpølser, Prior Kalkun grillskiver og Prior Grillspyd.

Vi viderefører også favorittene fra Coop Grill Perfekt: Gilde Hamburger, Gilde Gourmetburger m havsalt og timian, og pølsene Gilde Pepperoni og ost og Gilde Spicy Spanish. 1 av 3 av alle grillmåltider inneholder pølser, og de ekstra store grillpølsene, Gilde Supergrill, videreføres eksklusivt for Coop med flere smaker.

Se presentasjon på sortiment, pdf. 1 127 kb

Gilde Supergrill Gilde Hamburger Gilde Spicy Spanish

 
 


 

Norgesgruppen
Vi lanserer et nytt grillkonsept som blir å finne i alle Norgesgruppen sine butikker denne sesongen; Grillfest med familien. Produktserien vil inneholde et ekstra bredt utvalg produkter – noe for alle i familien.

Konseptet omfatter en kombinasjon av rødt og hvitt kjøtt, både med og uten marinader, burgere, pølser, og "slow cooked"-produkter. Gilde New York Strip, Gilde Pork Belly bit uten svor, Gilde Pulled Beef, Gilde Texas Homestyle burger og Prior Homestyle burger av kalkun er noen av produktene.
 
Hos Spar og Joker lanserer vi en ny hamburger, Gilde Som hjemmelaget burger.

Se presentasjon på sortiment, pdf. 297 kb

Prior Homestyle burger av kalkun Gilde Pork Belly Gilde Som hjemmelaget burger

 


 

– Jeg ser med glede på det varierte utvalget vi tilbyr. Vi treffer både YouTube-generasjonen og resten av familien med spennende smaker, nye kjøttstykker og et bredt utvalg av grillfavorittene pølse og hamburger – alt kvalitetssikret fra den norske bonden, sier Arne Kristian Kolberg.

I tillegg til nyhetene som er presentert over finnes et utvalg av vårt standard sortiment på pølser og andre grillvarianter i alle kjeder.