Ellen Flø Skagen ny kommunikasjonsdirektør i Nortura

Pressemelding fra Nortura:

(28.12.16) Flø Skagen blir ny kommunikasjonsdirektør i Nortura fra nyttår.

Ellen Flø Skagen (50) kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Nortura med ansvar for produksjon, drift og beredskap.

– Jeg gleder meg til å ta fatt med dyktige kolleger. Jeg brenner for Nortura og mener vårt samfunnsoppdrag er viktig. Vi skaper store verdier for Norge, og vil gjøre det med stor miljøbevissthet, med høy etisk standard og gjennom gode matopplevelser. Vi er privilegerte som opplever stor interesse for og forventninger til våre merkevarer Gilde og Prior, og ikke minst hvordan vi produserer maten. Jeg mener Nortura gjør en forskjell for norsk matproduksjon og opplever at stadig flere ser dette. Det er enormt motiverende, sier Flø Skagen.

Flø Skagen er utdannet medieviter fra UiO og har bakgrunn som nyhetsjournalist og redaksjonssjef i NRK og som informasjonssjef ved Studentsamskipnaden i Bergen. Hun har også bakgrunn som høyskoleforeleser og tekstforfatter. Hun har vært i Nortura de siste 10 årene.

– Ellen har solid erfaring og innsikt i hele Nortura sin virksomhet, stort engasjement for å nå fram til forbrukerne og storsamfunnet og å involvere Norturas medarbeidere og bønder i arbeidet. Hun er opptatt av å skape engasjement både gjennom tradisjonelle og sosiale medier. Vi er veldig glad for at hun har takket ja til denne oppgaven, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg.

Flø Skagen overtar stillingen etter Kjell Rakkenes som er konstituert i stillingen som næringspolitisk direktør i Nortura. Hun tiltrer stillingen fra nyttår.