Gilde Svinekjaker marinert i Ægir Øl er Årets produkt

Pressemelding fra Nortura:

(06.01.16) Nortura Proff gikk av med seieren for Årets produkt under gårsdagens kunde- og leverandørtreff for storhusholdning og servicehandel.

Gilde Svinekjaker marinert i Ægir Øl er Årets produkt

Prisutdelingen holdes i regi av ASKO og NorgesGruppen og prisene henger svært høyt i bransjen. Salgsdirektør i Nortura Proff, Petter Brinchmann, trekker frem innovative medarbeidere og tett samarbeid med kunder som nøkkelen til suksess.

– Etter å ha vunnet Dagligvareleverandørenes Forening sin Innovasjonspris for Gilde Singelfryst kjøttdeig til storhusholdning er dette enda en bekreftelse på engasjerte og ikke minst innovative medarbeidere. Vi kunne ikke vært mer stolte av innsatsen og setter utrolig stor pris på våre kunder og samarbeidspartnere, som vi sparrer med hver eneste dag. Denne prisen deler vi i aller høyeste grad med dem. Vi vil også rette en ekstra stor takk til Ægir Bryggeri for et flott samarbeid.

Gilde Svinekjaker marinert i Ægir Øl er et av flere produkter i Nortura Proff sin produktserie "Stykkevis og delt", et konsept som går ut på å øke bevisstheten rundt det å utnytte hele dyret og å ta i bruk "glemte" stykningsdeler. I juryens begrunnelse heter det "at leverandøren gjennom tydelige grep satser på bærekraft og hele dyret-tankegang (Nose to tail) satt inn i et konsept som lett kan formidles til markedet er et stort pluss."

Juryens begrunnelse

  • Produktet som er utpekt som vinner er en reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon.
  • Kombinasjonen av å utnytte en stykningsdel som er lite brukt sammen med god smak med lokal forankring treffer på flere viktige mattrender.
  • Produktet har vært i salg siden mai 2015 og kan vise til fin vekst og bred appell.
  • At leverandøren gjennom tydelige grep satser på bærekraft og hele dyret-tankegang (Nose to tail) satt inn i et konsept som lett kan formidles til markedet er et stort pluss.

Nortura Proff var også nominert til Årets leverandør for tredje året på rad. I 2014 og 2015 gikk Nortura av med seieren, men i år var det Joh. Johannson som trakk det lengste strået.


Nortura Proff er Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og en del av Nortura SA.
 

Kontaktperson

Marthine Haugen Petersen, PR-rådgiver for merkevarer i Nortura

Marthine Haugen Petersen

PR-rådgiver

Merkevarer

Telefon: 905 03 021

E-post: marthine.petersen@nortura.no